Oferta personalizata de bauturi pentru nunta

bauturi nuntaO nunta reusita are nevoie de muzica buna, mancare buna si bautura buna. Pentru bautura suficienta si pentru toate gusturile, king va ofera sansa unei oferte personalizate.

Meniul de nunta trebuie sa contina:

  • Sampanie: Sampania sau vinul spumant (dupa caz) este o bautura obligatorie la acest tip de eveniment.
  • Vinurile: vinul este bautura traditionala a nuntilor din Romania. Este important sa oferiti o atentie sporita listei de vinuri. Vinul alb este preferat vara, la fel ca cel rose, dar si vinul rosu nu trebuie sa lipseasca din meniu.
  • Bauturi alcolice tari : Trebuie sa va asigurati ca aveti in meniu principalele tipuri de bauturi alcolice, whisky, vodka, rom, gin, tequila.
  • Berea: recomandarea noastra este sa includeti si berea in meniu, pentru a satisface gusturile tuturor invitatilor, iar in cazul in care aceasta nu se consuma, o puteti returna.  
  • Bauturile non-alcolice: va recomandam sa aveti in meniu si bauturile carbogazoase (tip cola), sucuri naturale cat si limonada (mai ales vara). Cocktailurile non-alcoolice sau limonada sunt favoritele copiilor sau a adultilor care nu consuma alcool.

Consumul mediu al unui adult la nunta este:

Tip bautura Cantitate Informatii
Vin 500 ml 50% vin alb, 30% vin rose, 20% vin rosu
Sampanie / Vin Spumant 100 ml Asigura-te ca sunt servite reci
Bauturi alcolice tari: 100-150 ml Gin, Vodka, Whisky, Rom/td>
Bauturi alcolice moderate: 150 ml Martini, Aperol, Campari
Berea: 330 ml Nu toata lumea consuma, dar recomandam sa existe in meniu
Apa minerala/plata: 1500 ml 1000 ml apa plata / 500 ml apa minerala/carbogazoasa
Sucuri cabogazoase: 600 ml Coca Cola / Pepsi, Fanta, etc
Sucuri naturale: 500 ml Portocale, mere, etc
Cafea: 2 cafele Nu toata lumea consuma cafea

Raportul de bauturi se realizeaza in functie de numarul de persoane de sex feminin, masculin si dupa caz numarul de copii.

Trebuie sa va asigurati ca aveti suficienta gheata, iar recomandarea noastra este ca vinul alb, rose cat si sampania sa fie in prealabil racite in frigider.

Meniul este personalizat in functie de preferintele invitatilor dar si de bugetul dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos si echipa King vin in intampinarea voastra cu o oferta personalizata, preturi foarte bune si transportul inclus. Pentru nunta recomandam achizitionarea unui volum de 30-40% extra, urmand ca bautura care ramane sa o primim retur.