Explorati gustul aparte al single maltului cu suflet Viking din insula Orkney, printr-o degustare online exclusive cu ambasadorul brandului, Martin Markvardsen!

15.06.2020
de catre King.ro

Orice cumparator de Highland Park in perioada 15.06.2020 – 19.07.2020 va primi automat un email cu link catre degustarea online exclusiva cu ambasadorul brandului, Martin Markvardsen!

Bio Martin Markvardsen:

Sunt două lucruri pe care trebuie să le știți despre Martin Markvardsen care dau de gol devotamentul său față de whisky și în mod special, iubirea sa pentru Highland Park. Primul este tatuajul său deasupra inimii; Martin este atât de pasionat de brand, încat și-a tatuat amuleta Highland Park și motto-ul Orkney. Al doilea este că Martin nu bea nimic făcut din struguri!

Localizat în Copenhaga, Martin lucrează în industria whisky-ului de aproape un sfert de veac, cu peste zece ani de activitate în cadrul Highland Park.

De-a lungul anilor, munca sa l-a implicat în toate procesele de fabricare a whisky-ului – de la supravegherea arderii turbei până la depozitarea butoaielor în depozite. A vizitat fiecare distilarie fără excepție din Scoția și a lucrat în câteva dintre ele de asemenea. Mai mult de atât, în timpul carierei sale, Martin a deținut titlul de invidiat de a fi Whisky Manager la faimosul Hotel Craigellachie Quaich Bar, în Speyside, care se poate numi casă pentru mai mult de 780 tipuri diferite de single malțuri.

Ca și Brand Ambasador Senior, rolul lui Martin implică multe călătorii, deoarece conduce training-ul, educația și sesiunile de degustare pentru baruri, restaurant, festivaluri de whisky și cluburi. Toată lumea, de la începatori și până la buni cunoscători, caută cunoștințele lui Martin în materie de whisky, iar anii săi mulți de know-how l-au ajutat să participle la numeroase articole și cărți pe subiectul single malțurilor. În 2009, lui Martin i s-a acordat o mare onoare atunci când a fost rugat să fie membru “Keeper of the Quaich”. A fost numit “Scotch Whisky Brand Ambassador” al anului 2018 în cadrul “Icons Of Whisky Awards”, de care este foarte mândru de asemenea.

Cand nu raspandeste vorba despre Highland Park in jurul lumii, ii face placere sa ridice greutati in timpul sau liber. A reprezentat Danemarca in 22 meciuri de box pentru echipa nationala si a fost campion danez de doua ori. Nu este cineva de care ai vrea sa te iei!

Comentarii

Nicio recenzie găsită.

Adaugă o recenzie

Recomandari