Explorați lumea The Macallan Single Malt printr-o degustare online exclusivă cu ambasadorul brandului Anna Metaxas

25.05.2020
de catre King.ro
Anna Metaxas

King.ro impreuna cu The Macallan organizeaza un training/degustare online cu brand ambasadorul global Anna Metaxas in perioada 15-19 iunie 2020. Orice cumparator de Macallan va primi automat un email cu link catre eveniment pe adresa de email.


Bio Anna Metaxas:

Crescând printre podgorii și între recolte, Anna Metaxas și-a dat toată silința să nu calce pe urma părinților săi în domeniul viticol, studiind moda și literatura engleză în schimb. Cu toate acestea, în cele din urmă, a ajuns tot în domeniul ospitalier, servind bauturi în numeroase baruri din Atena, Grecia.

Acolo, a decis că își dorește să învețe mai multe despre băuturile spirtoase și vinurile pe care le servea, și s-a îmbarcat într-o călătorie a cunoașterii, participând la multiple cursuri ale trustului de Vinuri și Băuturi Spirtoase, dar și la programul de training al Curții Maeștrilor Somelieri. Cât de curand, a preluat un rol de training pentru platforma Diego’s Bar Academy pentru a educa punctele de desfacere HORECA, dar și persoane din împrejurimile Atenei, care după doi ani au condus-o din nou spre căutarea a ceva nou.

După ce a lucrat activ în industria ospitalității timp de aproape zece ani, Anna este acum parte a rețelei globale de ambasadori de marcă pentru The Macallan Single Malt, care locuiește în Atena, Grecia. Cea mai mare parte a timpului ei de lucru constă în călătoriile prin țările Europei de Est și Cipru, unde desfășoară degustări și vorbește despre istoria și patrimoniul frumos din spatele acestui whisky iconic.

Când nu lucrează, își petrece cea mai mare parte a timpului cu cea mai bună prietenă a ei Yucca, un frumos Golden Retriever in varstă de 6 ani și reorganizează interioarele. Uneori, s-ar putea să o găsiți creând și unele proiecte DIY.

Comentarii

Nicio recenzie găsită.

Adaugă o recenzie

Recomandari