Takamaka Paradise

01.06.2020
de catre King.ro
takamaka rom seychelles

În perioada 1 Iunie – 1 Iulie se desfășura campania “Takamaka Paradise”.

Takamaka invită un client norocos să le fie oaspete și să descopere orizonturile nemărginite ale insulelor Seychelles. *Câștigătorii vor sta la incredibila Takamaka House unde se vor putea bucura de răsărituri și apusuri spectaculoase, de unde vor păși pe nisipiul imaculat al plajei și unde vor avea la dispoziție un bar bine echipat cu rom Takamaka. Vacanța va cuprinde 5 nopți de relaxare și odihnă dar și posibilitatea de a descoperi o insulă descrisă ca și Paradis.

Oaspeții vor participa la un tur al distileriei Trois Freres din Mahe, casa originală a romului Takamaka, unde vor avea parte de experiența unei degustări personalizate.

Comandă unul din romurile Takamaka și cu numărul unic de comandă te poți înscrie în concursul pentru câștigarea unei experiențe de neuitat. Intră pe www.takamakaparadise.com și înscrie-te!

Îndeplinește-ți visul călătoriei către un Paradis tropical cu Takamaka. (căștigă acum - călătorește oricând în următoarele 18 luni)

Câștigătorul va fi ales pe data de 3 Iulie .


Pachetul conține:

  • 2 bilete dus-întors către Seychelles (probabil cu transfer în Dubai)
  • Cazare pentru două persoane pentru 5 nopți în regim de catering propriu însă cu stoc complet de Takamaka
  •  Transfer de la și înapoi către aeroport
  • Tur privat cu prânz, degustare și cocktailuri la distileria din La Plaine St. Andre


Condiții de participare:

  • Participanții trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți la momentul înscrierii
  • Înscrierea se face pe www.takamakaparadise.com cu codul UNIC de factură/chitanță/comandă pentru a putea fi ulterior verificat


Comentarii

Nicio recenzie găsită.

Adaugă o recenzie

Recomandari