THE ART OF PAIRING - LANSON CHAMPAGNE & FISH

09.11.2018
de catre King.ro

Obiceiul de a marca evenimentele deosebit de solemne cu un pahar de sampanie a devenit o traditie, care a dat o importanta deosebita acestui tip de bautura.

Daca pana acum stiam ca sampania se consuma doar la inceputul mesei si la finalul ei, aflam mai nou ca sampania si-a facut loc pentru a fi consumata si apreciata si in timpul mesei, prin noul trend mondial al asocierilor dintre mancare si bautura.

Dar ce brand sa alegem? O intrebare cu multe variabile, King.ro va propune ca o experienta noua si iesita din tiparul brandurilor deja cunoscute pe piata din Romania, una dintre cele mai importante case de sampani din Franta “Champagne LANSON”.

Putin cunoscuta in Romania, dar cu un renume mondial onorant si apreciat de consumatorii de sampanie din intreaga lume. Cu o traditie de peste 250 ani, am putea scrie cartii intregi de istorie, dar nu o vom face, alegand a ne rezuma doar la asocierea sortimentelor casei Lanson cu preparate din peste.

Alegerea noastra pentru acest pairing a plecat de la puterea versatilitatii sampaniilor casei Lanson, o caracteristica ce sta in procesul de vinificare inedit pe care casa de sampanie la dezvoltat, oferind sortimente pline de caracter cu gust proaspat si elegant.

Meniul restaurantelor din Romania a trecut printr-un Update de structura a preparatelor culinare in care putem regasi o pondere mai mare a preparatelor din peste, astfel autohtonul preparat pe baza de crap a fost inlocuit cu retete bazate pe pesti oceanici si fructe de mare.

Pentru asociere am ales 3 sortimente ale casei de sampanie LANSON, disponibile pe King.ro

Lanson Black Label Brut 0.75l - pret 211 lei

Lanson Black Label Brut este o sampanie cu un echilibru intre complexitatea aromelor si prospetimea gustului, astfel daca luam in considerare gustul proaspat de citrice, care ofera o aciditate ridicata sampaniei, si nivelul redus de zahar, ne recomanda o asociere intre aceasta sampanie si o reteta inedita de Sea Bass la tigaie cu legume si sos de unt.

Comentarii

Nicio postare găsită

Postare noua

Recomandari

- 54%
COURVOISIER
Vsop
Sticla - 0.7 L
23491 lei 10889 lei
- 39%
PACHETE KING
Mateus Pool Party
Pachet
+ 10 lei extra transport
32720 lei 19800 lei
Baileys Strawberries & Cream - 10%
BAILEYS
Strawberries & Cream
Sticla - 0.7 L
9938 lei 8900 lei
Hennessy Vs - 35%
HENNESSY
Vs
Sticla - 0.7 L
19100 lei 12500 lei