Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

BOMBAY SAPPHIRE

Bombay Sapphire este un sortiment inovator de gin cu o poveste impresionanta. Creat prin metode complexe pune in valoare arome exotice intrigante. Lansat pe piata in 1987 acest gin a devenit rapid cel mai indragit sortiment modern.

Creat pentru tinerii cosmopoliti care se lasa distrasi de arome inedite, captiva cu usurinta toate simturile. Bautura cu o personalitate unica este pusa in valoare de sticla albastra cu design inedit. Preparatul creat cu pasiune este foarte aromat, datorita procedeului unic de preparare. Pentru a capta esenta pura, plantele aromatice sunt fierte direct in alcool in alambicuri artizanale special concepute.

Notele pe care le capata sunt mai intense si mai intrigante. In fiecare pahar de Bombay Sapphire Dry Gin pot fi detectate accente de ienupar, citrice, piper alb si negru. Gustul este imbogatit de aroma placuta a plantelor de coriandru, lamaie si ardei iute. Pentru ca este un sortiment complex isi dezvaluie personalitatea simplu sau in cocktailuri urbane.

Gin

BOMBAY SAPPFIRE

Gustul acestui gin este unul intrigant. Inițial atenția este captată de textura rafinată, ulterior de notele proaspete și intense de citrice.

1
BOMBAY SAPPHIRE
Sticla - - 0.7 L
10900 lei
2
BOMBAY SAPPHIRE
Sticla - - 0.7 L
12400 lei
3
Bombay Sapphire Dry Gin - 19%
BOMBAY SAPPHIRE
Sticla - 0.7 L
8514 lei 6900 lei
4
BOMBAY SAPPHIRE
Sticla - - 0.7 L
10900 lei
5
BOMBAY SAPPHIRE
Sticla - 0.7 L
15900 lei