Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

CAMINO REAL

Camino este o tequila mexicană, care și-a luat numele în onoarea drumului construit în secolul al XVI-lea, care avea aceeași semnificație economică pentru Mexic ca și Drumul de mătase pentru Eurasia.

Călătoria pe drum, a cărei lungime era mai mare de 2500 de kilometri, a fost extrem de periculoasă și a durat câteva luni. Pe drum, călătorii au luat baloane făcute din fructele dovleacului local – guave, pe care le-au umplute cu tequila.

În climatul mexican cald, in băutură alcoolică a fost adăugată apă, fiind folosita ca dezinfectant sau utilizată pentru tratarea rănilor. Cercetătorii mexicani moderni de la Universitatea din Guadalajara au descoperit că substanțele nutritive și oligoelementele din compoziția agarului Weber pot spori efectul de drog al unor medicamente. Până în prezent, Camino tequila este singura marcă care a primit titlul onorific de Grand Tequila, acordat de către guvernul mexican.

În 1998, Mexicul a marcat cea de-a 400-a aniversare a începutului construcției Drumului Regal. Pentru acest eveniment, producătorii au lansat o serie limitată de Camino tequila. Colecția de tequila are o durata de închidere de 6 luni și este produsă 100% din sucul de pastă albastră de agave.

Camino tequila aparține mărcilor foarte scumpe și rare de alcool. O astfel de sticlă de tequila poate fi o podoabă demnă de colecţia unui adevărat cunoscător al băuturilor alcoolice, fiind eliberat în cantități limitate.

Producția mărcii Camino din orașul Tequila din statul mexican Jalisco a fost angajată pe aproape 80 de ani. Calitatea principalei băuturi alcoolice naționale este controlată în Mexic la nivel de stat. Astăzi, Tequila Camino este foarte populara printre populația locală și se numără printre liderii vânzărilor de băuturi spirtoase în multe țări din întreaga lume.

Acest tip de alcool este turnat în sticle în formă de baloane, pe care localnicii le-au creat acum 200 de ani dintr-un mic dovleac - guave. Sticla originală ornata cu un cordon, poate reprezenta un cadou pentru un prieten sau un decor minunat al oricărei mese de sărbători.

În prezent, metoda de distilare a Tequilei Camino este dublă, îndulcind în mod semnificativ gustul. Alcoolul se referă la tipul mixt. Conține 51% alcool produs din sucul de agave albastre și 49% alcool distilat din melasa de trestie de zahăr. Astăzi, în restaurante, baruri și pe piața băuturilor alcoolice se găsește tequila Camino de două feluri: Real Blanco si Real Gold.

Tequila

CAMINO

Reputația foarte bună a acestei băuturi este dată de respectarea cu sființenie a rețetelor tradiționale din Mexic si al controlului riguros la care este supusă.


CAMINO REAL
Gold
Sticla - 0.7 L
7217 lei
Camino Real Silver - 1%
CAMINO REAL
Blanco
Sticla - 0.7 L
6658 lei 6600 lei