Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

CAMUS

Acest coniac, face parte din clasa premium a celor mai sofisticate si extravagante bauturi alcoolice din lume si care sunt produse de brandul Camus. Vei putea observa acest lucru la o prima analiza a sa, culoarea chihlimbarului reprezentand un punct de plecare a calitatii inalte pe care o are. Gustul sau este foarte asortat, fructele fiind cele care sunt simtite in cea mai mare parte la prima sa degustare. Pe langa asta, senzatia florala si usor picanta se poate simti de asemenea, in asa fel incat sa fie una placuta, demna de apreciat.

Aprecierea sa in piata se bazeaza pe o munca de ani de zile, una chiar foarte meticuloasa care necesita foarte multa dexteritate, cunostiinte si rabdare, strugurii folositi fiind culesi din topul celor mai celebre terenuri precum Grande Champagne, Petite Champagne, Fins Bois, Bois a Terroris, Bons Bois si Borderies.

Numarul de ani in care este pastrat la maturare este foarte important, acest lucru oferindu-i o savoare foarte puternica de masculinitate si dominanta, lucruri pe care cunoscatorii acestui coniac l-au si precizat, reprezentand astfel un sortiment apreciat in lumea intreaga pentru modul in care se potriveste cu orice tip de mancare traditionala.

Pe langa asta, poate fi consumat in cele mai importante momente sau intalniri, oferind o savoare si creand o stare de relaxare profunda prin cantitatea sa de alcool de 40%, care este una foarte dura, dar care il face unic, deoarece combinat cu strugurii sai fini, reuseste sa creeze o experienta de neuitat prin fiecare degustare a sa.

Cognac

CAMUS

Eleganța poate fi cuvântul care definește foarte ușor acest sortiment de cognac care se bucură de o asortare a ingredientelor sale foarte bună, acesta reprezentând unul din secretele sale.

1
camus vs elegance - 16%
CAMUS
Sticla - 0.7 L
12482 lei 10500 lei
2
- 26%
CAMUS
Sticla - 0.7 L
20921 lei 15500 lei