Casa De Vinuri Husi

Busuioaca De Bohotin

94
Tara de origine: Romania
Tip: Demidulce
Regiune: Dealurile Moldovei
Culoare: Rose
Temperatura servire: 8-10°C
Cantitate: 0.75 L
Alcool: 11 %
0.75 L
1250 lei
Sticla 0.75 L
+
Pret total: 1250 lei
Vandut de: Bautura ta online
Tip Strugure: Busuioaca de Bohotin
Aspect: Rose pal, Reflexii de piersica
Miros: Fructe coapte, Floral, Vegetal
Gust: Miere, Piersica, Caramel, Cuisoare, Flori de tei, Fragi, Nectarine, Bergamota

Descriere

Busuioaca de Bohotin este un vin interesant ce se preteaza la invechire indelungata, culoarea vinului variind in functie de vechimea sa. Vinul tanar este roz cu nuante violacee, in timp ce vinul invechit are o culoare portocalie. Busuioaca de Bohotin se preteaza la o invechire indelungata, de 8-15 ani, uneori chiar si mai mult.

Aciditatea acestui vin este una echilibrata, el fiind apreciat pentru complexitatea gusto-olfactiva de care da dovada. Vinul este caracterizat printr-o perfecta armonie si printr-o finete unica, aceste lucruri datorindu-se faptului ca strugurii sunt culesi la supramaturare.

Acesta este un vin eveniment, el avand o nota inedita ce da impresia ca in el s-a adunat o parte din caldura domoala a soarelui de toamna alaturi de parfumul florilor din podgorie. Acest vin poate fi consumat alaturi de o masa usoara, el reusind sa scoata mai bine in evidenta gustul mancarii, de aceea este apreciat foarte mult pentru calitatile sale.

Recenzii produs

5
Gust
Aroma
Pret
Sortati dupa:
5
Gust
Aroma
Pret
Un vin clasic, ce este facut de mai multe crame, insa daca doriti cea mai buna varianta vi-l recomand pe acesta. Am 10 ani de cand consum doar acest sortiment de la Casa de vinuri Husi.
Adaugă o recenzie

Promotii