DESPRE NOI

King.ro este un magazin online de tip marketplace, deținut de BAUTURA TA ONLINE SRL. Totul a pornit din dorința noastră de a le oferi băuturi de calitate clienților noștri punându-i în legătură, prin intermediul platformei, cu o serie de furnizori care comercializează o parte dintre cele mai apreciate băuturi alcoolice, de la vin și spumante până la spirtuoase precum vodka sau wiskey, din cele mai bune sortimente, atent alese din toate colțurile planetei.

Scopul nostru este acela de a deveni cea mai bună platformă de ecommerce din România pe acest segment, pentru cei care vor să achiziționeze băuturi alcoolice premium. Promisiunea noastră este aceea că prin king.ro vom oferi posibilitatea de a fi cumpărate doar băuturi de calitate. Vom pune mereu accent pe diversitate. Din acest motiv, furnizorii noștri sunt atent selectați, după criterii riguros stabilite.

Ce băuturi alcoolice puteți găsi pe King!

Pe king.ro pot fi găsite vinuri, șampanie, spumante, cognac, wiskey, vodkă, gin, tequila, rum, spirtoase dar și băuturi alcoolice ”soft”. Ne dorim ca platforma noastră să fie cât mai intuitivă posibil astfel încât produsele sunt așezate în categorii distincte.

Vinurile de pe king.ro reprezintă pur și simplu o asociere spectaculoasă de arome și mirosuri. Producătorii sortimentelor de vin pun accent pe respectarea rețetelor tradiționale ori țin să respecte cele mai înalte standarde în materie.

Șampania și spumantele reprezintă un asamblaj din cele mai nobile soiuri de struguri. Bulele fine și aromele diverse, de migdale, mandarine, caramel, guave, mango etc, fac ca șampaniile de pe king.ro să fie alese cu prioritate de cei mai mulți dintre consumatorii acestei băuturi care deschide orice eveniment important din viața tuturor.

Cognac-ul, la fel ca șampania, este asociat cu anumite regiuni din Franța. Dintr-un respect aparte pentru toți cei care ne vizitează platforma, pe king.ro nu se poate găsi decât cognac din regiunea Cognac și doar de la producători apreciați și recunoscuți la nivel mondial.

Whisky și vodka repectă de asemenea cele mai înalte standarde din domeniu. Băuturile pot fi consumate atât simple cât și la realizarea celor mai rafinate cocktailuri, datorită purității lor.

Ginul, tequila și rum-ul de pe king.ro sunt foarte bine echilibrate ca gust, arome și miros, astfel încât pot fi folosite ca bază pentru realizarea a diferite mixuri cu alte alte ingrediente. Pe platformă pot fi găsite și alte spirtuase la fel de renumite, cum ar fi bitter, vermouth, liqueur, brandy etc.

Şase motive pentru a alege king.ro!

Există mai mult de şase motive pentru a alege platforma noastră atunci când vreți să cumpărați o băutură premium. Noi vom enumera doar câteva dintre ele.

  1. Veți cumpăra doar produse de calitate! Pentru noi reprezintă o prioritate să oferim de fiecare dată doar produse de calitate, iar acest lucru poate fi confirmat de sutele de clienți care cumpără lunar de pe king.ro.
  2. Oferim diversitate! Nu doar tipurile de băuturi de pe king.ro sunt diverse! Fiecare tip de băutură în parte are un număr foarte mare de sortimente.
  3. Oferim cel mai bun raport calitate-preț de pe piață! Calitatea băuturilor din oferta este dublată de un preț sub media pieței.
  4. Ne alegem atent furnizorii! Pentru a putea oferi permanent calitate, ne rezervăm dreptul de a alege dintre cei mai buni furnizori de băuturi premium.
  5. Livrăm la timp! Toate băuturile comandate de pe king.ro sunt livrate clienților la termen.
  6. Avem oferte de nerefuzat! Pe lângă reducerile permanente, am pus la dispoziția clienților noștri o pagină specială pentru oferte care nu pot fi refuzate.