Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

DIPLOMATICO

Diplomatico este unul dintre cele mai apreciate romuri la nivel global. Istoria acestuia a început în 1959, odată cu înființarea distileriei de la poalele Munților Anzi, unde sunt produse astăzi sortimentele de rom care poartă pe etichetă acest brand. Calitatea acestui rom este dată și de condițiile propice pentru trestia de zahăr, care beneficiază de terenuri fertile, apă abundentă și vreme favorabilă (zile calde și nopți răcoroase).

Rom-ul Diplomatico a reușit să se impună la nivel global atât prin calitatea trestiei de zahăr cât și prin rigurozitatea ce a fost respectată în cei peste 50 de ani de activitate. Distileria combină în prezent secretele tradiționale de prelucrare a romului cu tehnicile moderne de obținere a unei băuturi cât mai fine.

Sortimente de rom Diplomatico

ANEJO. Este cel mai ”tânăr” rom din familia de produse Diplomatico. Este realizat însă din rom-uri vechi de 4 ani. Are o culoare aurie, strălucitoare și un gust dulce temperat. Poate fi consumat simplu, însă este ideal pentru cocktailuri precum Cuba Libre, Daiquiri, Dark Mojito sau Punch.

RESERVA. Este un rom cu o culoare auriu închisă și un miros de prune, fructe uscate și vanilie. Poate fi servit atât simplu cât și în cocktailuri precum Mai Tai, Mulata sau Presidente.

BLANCO RESERVA. Este un rom cu o vechime de cel puțin șase ani. Ajunge la maturitate în butoaie mici de stejar, în care împrumută arome apreciate la nivel global. Este transparent și clar, putând fi folosit pentru a prepara cocktailuri precum Hemingway Daiquiri, Mojito Royal sau Blanco & Tonic.

RESERVA EXCLUSIVA. Este unul dintre cele mai fine romuri din colecția Diplomatico, având o vechime de peste 12 ani. Cu ajutorul lui pot fi preparate cocktailuri precum Manhattan, Old Fashion sau Savoy Daisy.

ALTE SORTIMENTE: Mantuano, Planas, Single Vintage, Ambasadar etc.

Rum

DIPLOMÁTICO

Este unul dintre cele mai apreciate produse de export din Venezuela, fiind comercializat în peste 50 de țări! Poate fi consumat atât simplu cât și ca baza pentru diferite cocktailuri.

Diplomatico Mantuano - 6%
DIPLOMATICO
Mantuano
Sticla - 0.7 L
9218 lei 8690 lei
DIPLOMATICO
Planas
Sticla - 0.7 L
10610 lei
DIPLOMATICO
Ambassador
Sticla - 0.7 L
1.00000 lei 99976 lei
DIPLOMATICO
Liqueur
Sticla - 0.7 L
9900 lei
- 5%
DIPLOMATICO
Reserva Exclusiva
Sticla - 0.7 L
15173 lei 14400 lei
DIPLOMATICO
Reserva Exclusiva Suitcase Gift
Sticla - 0.7 L
17500 lei