Categorii Produse
Brand / Producător
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

FINLANDIA

Vodka Finlandia este ingredientul care incita orice petrecere. Cunoscuta ca fiind vodca ce topeste gheata, impresioneaza prin calitatile pe care le dezvolta datorita ingredientelor dar si a metodelor de preparare. Fiecare picatura de Finlanda obtinuta din orz si apa provenita din izvoare glaciare este supusa unor procese complexe de distilare si filtrare ce dureaza 50 de ore. Aceste detalii asigura claritate, puritate, personalitate.

Pentru ca este o vodca exceptionala, este indragita de amatorii de bauturi puternice care prefera sa se delecteze cu un pahar simplu dar si de persoanele care doresc sa isi stimuleze simturile cu cocktaiului originale. Textura rafinata si corpolenta potrivita face ca aceasta bautura sa fie apreciata de barmanii cu idei creative.

Recipientul lui Finlandia este unul intrigant, ce aminteste de fiordurile finlandeze din plin sezon de iarna. Aspectul neregulat al sticlei este comparat adesea cu modul de topire a ghetii la contactul cu licoarea din interior.

Vodka

FINLANDIA

Finlandia este o vodka ce impresionează atât prin rafinamentul băuturii cât și prin stricla în care este îmbuteliată. Este îndrăgită de amatorii de băuturi puternice care preferă să se delecteze cu un pahar simplu dar și de persoanele care doresc să își stimuleze simțurile cu cocktaiuluri originale.

Finlandia Vodka - 27%
FINLANDIA
Vodka
Sticla - 1 L
7259 lei 5300 lei
Finlandia Vodka - 25%
FINLANDIA
Vodka
Sticla - 0.7 L
5593 lei 4199 lei