Muse Stars
|
Este primul vin spumant exclusivist de la Cramele Recaș, spumantizat în U.E. prin metoda tradițională, cu fermentare și maturare în sticlă. Acest vin realizat din Chardonnay 100% cucerește și cele mai pretențioase simțuri prin intermediul perlajului fin, seducător și dens, ce accentuează și mai mult intensitatea aromatică în registru brut, floral și de o frumoasă mineralitate. Caracterul vibrant și expresiv face din Muse Stars un blanc de blancs apreciat la standarde de excelență.
Temperatura de servire 4-5 °C
|
Sole Chardonnay Barrique
|
Este unul dintre vinurile care au inaugurat tehnica fabricării acestui soi la Cramele Recaș și pe piața românească. Lansat în anul 2006, Sole Chardonnay a reușit să-și confirme standardele de calitate prin 11 medalii de aur, 17 de argint și 2 de bronz câștigate de concursurile de prestigiu la care a fost înscris. Un vin cu un caracter aparte și un stil de vinificație personalizat pentru acest soi, Sole Chardonnay rămâne unul dintre cele mai iubite vinuri din gamele noastre.
Temperatura de servire 6-8 °C
|
Sole Orange Wine
|
Este un vin nefiltrat, fără adaos de sulfiți, a cărui culoare naturală și opacitate lejeră conturează experiența unui gust inconfundabil, de vin clasic. Fermentarea pe pielițe, în maniera vinificării vinului roșu, conferă vinului culoarea portocalie și structura tipice acestui tip de vin nonconformist. Un vin aparte, pretabil consumului de către vegani. Sole Orange Wine atestă aceleași standarde de calitate pe care le aplicăm tuturor vinurile Chardonnay de la Cramele Recaș!
Temperatura de servire 5-7°C
|
Solo Quinta
|
Un standard de referință pentru România la nivel internațional (prin distincția Marii Medalii de Aur acordată celui mai bun vin alb sec din cadrul concursului internațional Vinalies Internationales 2011 și peste 13 medalii câștigate local și internațional), Solo Quinta este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vinuri albe din portofoliul Cramele Recaș. Vinul este creat de oenologul Hartley Smithers și reunește patru soiuri albe și un soi roșu vinificat în alb, care se schimbă în fiecare an.
Temperatura de servire 7-10 °C
|
La Stejari Chardonnay
|
Primul nostru Chardonnay fermentat și maturat în baric nou de stejar franțuzesc, cu fermentație malolactică 100%, batonaj și adaos minimal de sulfiți, La Stejari este obținut din must ravac, fără presare și vinificat cu grijă deosebită, ca un mare Chablis. Elegant și expresiv, vinul dezvoltă arome fine de citrice și fructe de livadă, bucurând degustătorul cu senzații onctuoase de patiserie fină și note de vanilie și pâine proaspătă. Un vin de plină evoluție, cu potential de învechire la sticlă.
|