0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

JIM BEAM

Whisky Jim Beam - unul dintre cei mai proeminenți reprezentanți ai whisky-ului american. Acest bourbon este fabricat dintr-un amestec de alcool din porumb și cereale și păstrat în butoaie de stejar ars.

Jim Beam este considerat ca fiind numărul 1 în lume. În fiecare an, peste 40 de milioane de litri de această băutură uimitoare sunt consumate în întreaga lume. Acesta este un adevărat whisky care a primit recunoaștere pe scară largă datorită calității sale excelente și caracterului vesel. Cel puțin 51% din must, conform standardelor acceptate, este creat din porumb. Jim Beam este păstrat timp de 4 ani în butoaie noi din lemn de stejar alb.

Istoria companiei Jim Beam, cunoscută în întreaga lume, este asociată cu numele lui Jacob Beam, care la sfârșitul secolului al XVIII-lea a început să producă whisky din porumb, secară și malț. Jacob Bim a vândut primul baril al bourbonului său în 1795. În prezent, istoria companiei Jim Beam are mai mult de 200 de ani, dar proprietarii companiei continuă să urmeze tradițiile bogate ale strămoșilor lor, trecând rețeta de mare whisky de la o generație la alta.

Calitatea apei de primăvară folosită, joacă, de asemenea, un rol important. Este filtrată în mod natural, deoarece distileria se află pe o platformă de calcar. Alte ingrediente secrete pentru succesul brandului, sunt reţeta de cereale moștenită, o tulpină specială de drojdie care a fost folosită de mai mult de 75 de ani și dedicarea nesfârșită.

· 2012 - două medalii de aur (Devil's Cut și Jim Beam Black) de la San Francisco World Spirits Competition;

· 2013 - 4 medalii de aur la Concursul Internațional de Vin și Spirt;

· 2015 - Medalia de aur (Jim Beam Bonded) la Concursul Internațional Wine & Spirt;

· 2015 - Gold Outstanding (Jim Beam Signature Craft Grâu moale roșu) la Concursul Internațional Wine & Spirt;

· 2016 - două medalii de aur (Jim Beam Black și Knob Creek Rye Whiskey) la concursul Internațional Wine & Spirt.

Aroma: Este complexă, cu motive de caramel, vanilie, cireșe, ciocolată.

Gust: gustul este un amestec dulce de note de porumb, boabe încălzite de soare, piersici, caramel. În gustul cald se simt mirodenii și nuanțe de stejar. Gustul este expresiv, combinând armonios masculinitatea cu ușurința de a bea.

Gastronomie: este o băutură versatilă. Poate fi folosit în formă pură sau cu gheață, precum și combinată cu suc de portocale. Mixologii îl recomandă ca bază pentru cocktail-urile Manhattan, Margarita, Cosmo și Old Fashioned.

Bourbon whiskey

JIM BEAM

O băutură ce prezintă note fine de vanilie, caramel și creme anglais, învăluite de aromele puternice ale lemnului de stejar și cele picante de piper.

JIM BEAM
Double Oak
Sticla - 0.7 L
8732 lei
JIM BEAM White Label Kentucky Bourbon Whiskey 70cl - 28%
JIM BEAM
White
Sticla - 0.7 L
6656 lei 4800 lei
JIM BEAM
Devil's Cut
Sticla - 0.7 L
8137 lei
Jim Beam Signature Craft 12 YO - 12%
JIM BEAM
Signature Craft 12 Yo
Sticla - 0.7 L
17868 lei 15700 lei
Jim Beam Kentucky Straight Bourbon Whiskey, 1L - 32%
JIM BEAM
White
Sticla - 1 L
8669 lei 5900 lei

Recenziile clientilor