0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

JURA

Acest single malt iese din tiparul specific whisky-urilor din zona Islay care au o aroma de turba si putin fum. Invechirea este mai complexa si are loc in mai multe tipuri de butoaie adunate de pe intreg mapamontul. Butoaie din America unde a fost maturat Bourbonul, butoaie in care sau invechit vinurile de Bordeaux, butoaie de vinuri de Porto. Astfel fiecare inghititura este o calatorie pe nori de arome ce se evapora pe palat unde notele iau locul si promit un orizont ce iti trezesc toate simturile.

Vorbim de o bautura cu caracter complex si o structura puternica cu note de fructe exotice ce sunt finisate de armonia mirodeniilor dulci. Whisky-ul este indraznet si uimeste prin echilibrul paletei de arome ce te surprinde cu fiecare inghititura. Sticla are ca semn inserat pe ia, simbolul norocului, crucea Ankh.

Paleta aromelor dezoltata este una impresionanta, baza aromelor este una primara de iarba, turba si devine mai complexa pe masura ce este lasat in contact cu aerul. Notele sunt secundare si expun o varietate de condiment si mirodenii finisate pe accente de lemn.

Single Malt Whisky

JURA

Este un whisky fin ce îmbie simțurile de la prima întâlnire. Eleganța acestuia este dată de modul în care este preparat, dar și de particularitățile ingredientelor care sunt folosite în obținerea lui.

JURA
Superstition
Sticla - 0.7 L
17480 lei
JURA
Prophecy
Sticla - 0.7 L
28561 lei
JURA
Elixir 12 Yo
Sticla - 0.7 L
22990 lei
JURA
Turas Mara
Sticla - 1 L
22501 lei
- 7%
JURA
Origin 10 Yo
Sticla - 0.7 L
15900 lei 14800 lei
- 11%
JURA
Diurachs' Own 16 Yo
Sticla - 0.7 L
27965 lei 24800 lei