0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Baileys Liqueur

Povestea aromei delicate a savuroasei delicatese Baileys Irish Cream a început în urma cu 50 de ani când, nasul lui David Dand a vrut sa ofere lumii un nou gust luxuriant. Aceasta licoare îmbină doua dintre cele mai cunoscute și mai apreciate băuturi irlandeze: whisky cu finish fin și crema de lapte.

De la versiunea creata cu un mixer obișnuit de bucătărie la forma actuală se remarcă perseverența și pasiunea pentru lucruri fine. Întrucât acest amestec aduce laolaltă ingrediente elegante cu prestanța care se completează perfect pentru a oferi cunoscătorilor și cunoscătoarelor un cocktail cu arome perfecte.

Aroma intensă este oferită tocmai de sortimentul de whisky folosit. Licoarea triplu distilată oferă acea savoare intensă apreciată de consumatorii din întreaga lume. Textura catifelată este însă cea care oferă finish-ul deosebit, iar acea senzație fină este obținută doar utilizând lapte proaspăt de la văcuțele irlandeze. Pentru a completa povestea intensă a lui Baileys Irish Cream, au fost adăugate ingredientele secrete: ciocolată, boabe de cafea și alune de pădure.

În sticlele cu aspect premium se regăsește cea mai fină și mai delicată băutură irlandeză care îmbină ingredientele perfect pentru a crea acea poveste minunată cu detalii luxuriante. Notele finale ale acestei băuturi senzaționale sunt persistente, dulci dar parfumate.

Baileys Irish Cream este băutura perfecta pentru petrecerile somptuoase, însă poate reprezenta o doza de răsfăț binemeritat într-o zi de weekend. Mireasma puternica de cafea învăluită perfect de parfumul intens al whisky-ului învechit aduce o poveste frumoasă greu de uitat.

Liqueur

BAILEYS

Este amestecul irezistibil care aduce împreună ingrediente elegante, cu prestanță, atent selectate pentru a creea un gust cu detalii luxuriante.


Baileys Strawberries & Cream - 13%
BAILEYS
Strawberries & Cream
Sticla - 0.7 L
9938 lei 8600 lei
BAILEYS
IRISH CREAM 1l - 36%
BAILEYS
Irish Cream
Sticla - 1 L
10630 lei 6788 lei
Baileys Irish Cream - 35%
BAILEYS
Irish Cream
Sticla - 0.7 L
7925 lei 5152 lei

Recenziile clientilor