MARTEL

Alura dominanta pe care coniacul o are este una foarte importanta, iar pe sticla sa, prin medalionul care se observa foarte usor, se face referire la istorie, atunci cand brandul a luat nastere. Provine din Franta iar numarul mare de struguri care sunt folositi pentru a se prepara acest sortiment sunt culesi din cele mai bune zone reusind astfel sa impresioneze prin savoarea lor.

Tinde foarte mult catre o bautura alcoolica extravaganta care se potriveste foarte bine cu momentele de relaxare sub forma unui cocktail desi foarte multe persoane l-au ales pentru evenimente importante care necesita un element barbatesc, dominant si expresiv.

Sticla in care este comercializat este una care denota foarte multa expresivitate, eleganta si rafinament si se recunoaste foarte usor prin spiritul sau liber care te face sa il intelegi inca de la prima vedere. Are o culoare ambra si mirosul sau denota un gust dulce-amarui, stafidele, gutuiul si lemnul dulce fiind elementele care ii ofera foarte multa expresivitate.

Printre aristocrati este cunoscut ca fiind un coniac puternic dar clasic, elementul sau cheie care il face atat de impunator fiind timpul indelungat in care a stat in butoaie de stejar si care ii ofera un caracter profund si totodata o nota importanta de maturare.

Este perfect sub forma de cadou si avand in vedere ca este o bautura alcoolica puternica de 40 de grade, se recomanda o cantitate mai mica, nicidecum una mare.

Cognac

MARTELL

Are o eleganță desăvârșită și un echilibru perfect între tărie și arome. Casa de coniac Martell este una dintre cele mai vechi din lume, avand o vechime de peste 300 de ani.

Martell Vs - 30%
MARTELL
Vs
Sticla - 0.7 L
14146 lei 9900 lei
- 20%
MARTELL
MARTELL VSOP
Sticla - 0.7 L
21176 lei 16900 lei
Martell Xo - 8%
MARTELL
Xo
Sticla - 0.7 L
70867 lei 64900 lei

Recenziile clientilor