0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

METAXA

Metaxa este una dintre bauturile traditionale grecesci care au reusit sa se faca apreciate si la nivel international. Reuseste sa combine in cel mai placut mod un brandy classic, cu un vin Muscat grecesc si un amestec de ierburi mediteraneene. Acest lucru este facut tinand cont de reteta traditionala si astfel este obtinut un sortiment extrem de aromat si echilibrat, care poate fi servit atat simplu, cat si cu gheata sau intr-un amestec extrem de placut.

Gustul acestei bauturi incanta simturile datorita aromelor fructate de piersica si caisa, carora li se adauga stafidele si briosa.

Pentru a te putea bucura din plin de savoarea acestei bauturi, este suficient sa o servesti simpla sau cu gheata ori poate fi folosita pentru a prepara bauturi mai sofisticate, pentru a obtine diverse cocktail-uri mai special.

Metaxa este folosita deseori de catre bucatarii greci pentru a imbogati si a da savoare anumitor preparate culinare specific lor. Caracterul versatil este oferit datorita amestecului de brandy cu vin Muscat. Atunci cand ne uitam la numarul de stele care apar dupa denumire, vedem de fapt anii de maturare. Metaxa este una dintre cele mai celebre bauturi si a fost inventata in 1888 de catre Spiros Metaxas. Chiar daca au trecut atatia zeci de ani, aceasta bautura a fost obtinuta mereu doar dupa aceeasi metode si aceleasi retete traditionale.

Brandy

METAXA

Metaxa este o băutură grecească ce reușește să combine în cel mai plăcut mod posibil un brandy classic cu un vin Muscat grecesc și un amestec de ierburi mediteraneene.

Metaxa 7 Stele - 10%
METAXA
7 Stele
Sticla - 1 L
10336 lei 9300 lei
Metaxa 5 Stele - 15%
METAXA
5 Stele
Sticla - 0.7 L
5619 lei 4800 lei
METAXA
12 Stele
Sticla - 0.7 L
14721 lei
METAXA
5 Stele
Sticla - 1 L
7934 lei
METAXA
7 Stele
Sticla - 0.7 L
7808 lei

Recenziile clientilor