0
 

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal

BAUTURA TA ONLINE SRL, în calitate de proprietar și administrator al site-ului king.ro, se angajează să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de dumneavoastră cu ocazia accesării și completării formularului electronic de comandă, respectând în totalitate Regulamentul general 2016/679 privind protecția datelor personale (GDPR) și legislația națională în vigoare.

Utilizăm metode și tehnici avansate de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, asigurându-ne astfel că toate persoanele care trimit informații cu caracter personal sunt protejate în condițiile legii.

Vă informăm că beneficiați de dreptul de acces, opoziție și intervenție în orice moment asupra datelor personale înscrise formularul de comandă, potrivit cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

BAUTURA TA ONLINE SRL colectează doar acele date personale necesare navigării pe king.ro într-un mod cât mai ușor și mai aplicat nevoilor utilizatorilor, dar și pentru a se putea livra comenzile.

Prelucrăm datele cu caracter personal pentru a putea:

• creea si administra conturile clienților

• livra comenzile

• returna produsele

• rabursa contravaloarea produselor returnate

• soluționa anularea unei comenzi sau orice probleme, de orice natură, referitoare la o comandă, la bunurile și serviciile achiziționate

• face accesarea site-ului king.ro cât mai ușoară

• a îi putea informa pe utilizatori și clienți despre anumite oferte sau despre modificări legate de anumite produse dorite de aceștia

• a putea organiza concursuri etc.

Ce date cu caracter personal prelucrăm

Pentru a ne putea desfășura activitatea și pentru a vă putea oferi cele mai bune servicii, prelucrăm o serie de date cu caracter personal cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numerele de telefon, datele legate de plăți sau accesarea contului, preferințele în materie de marketing, istoricul de navigare, convorbirile telefonice cu operatorii noștri etc.

Aceste informații sunt colectate atât prin completarea formularului de comandă cât și prin intermediul fișierelor de tip cookie. A se vedea Politica privind cookie-urile.

Cui transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal

Există o serie de date cu caracter personal pe care le colectăm și pe care le transmitem mai departe pentru a putea fi livrate comenzile. Nu transmitem mai departe decât datele cu caracter personal absolut necesare pentru livrarea comenzilor, returnarea produselor, returnarea plăților, rezolvarea reclamațiilor etc. Acestea sunt trimise punctual Furnizorilor, care le pot transmite mai departe firmelor de curierat.

Doar dacă este necesar pentru desfășurarea activității societății, anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul king.ro, ajung la:

• furnizorii parteneri

• firmele de curierat

• furnizorii de servicii de plăți electronice

• furnizorii de servicii de marketing etc.

Durata păstrării datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate de BAUTURA TA ONLINE și partenerii săi pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopurile descrise mai sus. De regulă, acestea vor fi stocate cât timp aveți un cont pe platforma noastră. Anumite date cu caracter personal pot fi păstrate în continuare potrivit legislației fiscale aplicabile, dacă e cazul.

Drepturile dumneavoastră

Potrivit legislației comunitare și naționale în vigoare, clienții și utilizatorii site-ului king.ro au o serie de drepturi pe care le vom enumera în rândurile de mai jos.

Aveți dreptul de a cere:
  • confirmarea faptului că vă stocăm anumite date cu caracter personal
  • ștergerea anumitor date cu caracter personal
  • rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal
  • primirea datelor personale stocate într-un format structurat
  • restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal etc.

Aceste drepturi sunt enumerate exemplificativ și se completează cu cele din legislația în vigoare. Aveți dreptul de a depune o plângere când aceste drepturi vă sunt încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, dar și pentru orice întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email comenzi@king.ro sau telefonic.