Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

REMY MARTIN

La începutul secolelor XVIII-XIX, comerțul cu distilate a adus profituri uriașe, ceea ce a stimulat apariția unui număr mare de firme intermediare care încheie contracte de livrare către Europa, America și Orientul Îndepărtat. Dar numai în secolul al XIX-lea, această băutură a fost brevetată, ca un coniac și dreptul legislativ de fi produsă.

Băutura a fost numită după orașul Cognac (Cognac), fondat de primul prefect al provinciei. Deja la mijlocul secolului al XIX-lea, au existat numeroase case de comerț care vindeau băuturile proprii, îmbuteliate și nu în butoaie. Remy Martin brandy a fost creat de casa de tranzacționare omonimă în 1830. A fost înființată de un vinificator întreprinzător din regiunea Cognac Fine Champagne, descendent al fondatorului acestui clan din 1724. Personalul bine ales a obținut recunoașterea băuturii acestei case de tranzacționare pe piața mondială, câștigând rapid inimile consumatorilor și, mai exact, a cunoscătorilor alcoolului de elită.

Cognacul Remy Martin VSOP - are următoarea decodare: Very Superior Old Pale. Acest marcaj înseamnă că perioada minimă de îmbătrânire pentru alcoolul conținut, este de 4 ani. Produsul din această clasă a fost realizat în 1927. De atunci, ratingul cognac-ului Remi Martin VSOP nu a scăzut niciodată pe piața mondială, rămânând mereu popular și solicitat printre brandurile acestei clase.

Cognacul Remy Martin X.O. (Extra Old) aparține clasei de brandy cu o maturare de cel puțin 6 ani. Aceasta este o clasă de elită, foarte scumpă și de foarte înaltă calitate. În mod tradițional, această clasă de băuturi este considerată masculină. Este făcut din provinciile de struguri Grand și Petit Champagne. Gustul său, de la tort dulce până la arsura amăruie, alternează cu aromă fructată și se termină cu un gust de catifea. Termenul de expunere al băuturii este de 20-25 ani.

Băuturile Remy Martin sunt recunoscute datorită sticlelor de marcă de culoare verde închis, ca și cum ar fi înghețate și logo-ul centaur, pictat pe etichete. Sigla centaurului a apărut pe produsele Remy Martin în 1870 și de atunci a reprezentat un simbol al produselor magnifice ale acestei faimoase case de tranzacționare.

Aromă: Remy Martin se distinge printr-o aromă ușoară de iasomie combinat cu fumul de țigară.

Gust: De obicei dulce, de fructe uscate. Băuturile tinere sunt mai predispuse la gusturile de fructe coapte, stafide sau caise uscate. Cele mai vechi au tonuri mai pronunțate de vanilie și stejar, uneori cărbune. Toate soiurile au un gust lung.

Cognac

REMY MARTIN

Are o eleganță aparte și un echilibru perfect între arome și tărie. Textura sa fină a făcut să fie apreciat la nivel global.

1
- 31%
REMY MARTIN
Sticla - 0.7 L
23241 lei 15999 lei
2
Remy Martin Xo - 39%
REMY MARTIN
Sticla - 0.7 L
95929 lei 58900 lei
3
- 16%
REMY MARTIN
Sticla - 0.7 L
19000 lei 15900 lei

Recenziile clientilor