Stalinskaya

Vodka

144
Tara de origine: Romania
Tip: Premium
Culoare: Incolora
Cantitate: 1 L
Alcool: 40 %
1 L
5061 lei
Sticla 1 L
+
Pret total: 5061 lei
Vandut de: Bautura ta online
Produs din: Alcool din Cereale,
Aspect: Limpede cristalin
Miros: Cereale, Citrice
Gust: Cereale, Lamaie, Agrisa, Ceai de Ceylon

Descriere

Stalinskaya este unul dintre cele mai cunoscute sortimente din Romania, vodka este creata dupa o reteta traditionala ruseasca cu tripla distilare si filtrare printr-un carbune activ. Caracterul rafinat al acestei bauturi este oferit de cerealele atent selectionate ce intra in compozitie dar si de metodele traditionale de distilare folosite.

Obtinuta doar din cele mai bune boabe de secara, prin procedee repetate de filtrare, reusind astfel sa capteze rapid atentia tuturor celor ce apreciaza o bautura puternica, tare si eleganta. Bautura este conform consumatorilor, ce mai buna ocazie de a impartasi momente deosebite alaturi de cei dragi, este sufletul petrecerilor, este cheia care asigura succesul unor evenimente inedite.

Aromele care se contureaza sunt intrigante, placute, vibrante, poarta note proaspete de fructe de livada si accente suave de cereale. Textura catifelata poate fi usor apreciata in fiecare pahar de Stalinskaya consumat simplu sau cu gheata. Aceasta vodca rafinata este insa si baza ideala pentru cocktailuri savuroase.

Recenzii produs

Nicio postare găsită

Adaugă o recenzie

Similare

STALINSKAYA
Vodka
Sticla - 0.7 L
3689 lei

Promotii