TANQUERAY

Tanqueray este un dry gin, creat numai din cele mai bune ingrediente. Fructele de ienupăr din care este produssunt riguros selectate, numai 10% din acestea fiind folosite pentru a crea cel mai bun gin din lume. Pe lângă ienupăr,coriandru şi angelica sunt celelalte plante cunoscute din reţeta sa, restul rămânând un secret bine păstrat.

Pur şi transparent, ginul Tanqueray este complex, bine echilibrat, cu gust proeminent de ienupăr,arome de citrice şi ierburi. Gustul final este unul lung, dulce şi catifelat. Povestea brandului începe cu Charles Tanqueray, care s-a născut în 1810, în Anglia. Acesta a refuzat o cariera bisericească şi a pus bazele distileriei Vine Street în Bloombury, Londra, în anul 1830, cu intenţia de a crea cel mai bun dry gin londonez.Până în anul 1847 Tanqueray era exportat în Coloniile Britanice, devenind ginul favorit în rândul cultivatorilorde plante şi al comercianţilor din cele mai îndepărtate teritorii.

După moartea fondatorului în anul 1868, fiul său Charles Waugh Tanqueray, în vârstă atunci de 20 de ani, apreluat afacerea şi a dus succesul Tanqueray pe noiculmi. Recunoscut pentru spiritul său inovator, el a văzut potențialul global imens al brandului şi a făcut cunoscută distileria din Bloomsbury în întreaga lume.

Gin

TANQUERAY

Pur şi transparent, ginul Tanqueray este complex, bine echilibrat, cu gust proeminent de ienupăr, arome de citrice şi ierburi. Gustul final este unul lung, dulce şi catifelat.

- 32%
TANQUERAY
Dry Gin
Sticla - 0.7 L
8326 lei 5700 lei
- 34%
TANQUERAY
No.ten
Sticla - 0.7 L
16398 lei 10900 lei
- 17%
TANQUERAY
Rangpur
Sticla - 0.7 L
13937 lei 11500 lei

Recenziile clientilor