Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Blog

JOSE CUERVO

Jose Cuervo este considerat primul producator de tequila din lume, avand o istorie care a inceput undeva spre finalul secolului al XVII-lea. Reteta initiala de producerea a tequilei este in continuare folosita pe langa celelalte retete adaptate noilor cerinte ale pietei moderne. Indiferent de reteta, calitatea primeaza. Cele mai bune agave sunt alese pentru fiecare sortiment de tequila produs sub eticheta Jose Cuervo.

Toata productia de tequila Jose Cuervo este produsa in centrul Mexicului, in orasul Tequila din statul Jalisco. Dupa fermentarea si distilarea sucului obtinut din agavele albastre, tequila obtinuta este in mod natural limpede. Aceasta este denumita Blanco. In timp, cu cat ajunge la o maturitate mai mare, tequila isi schimba usor culoarea, primind alte denumiri (Silver, de exemplu).

In functie de sortimente, tequila Jose Cuervo, are de regula o alcolemie intre 35% si 40%.

Jose Cuervo comercializeaza mai multe tipuri de tequila:

Especial Gold – are o concentratie alcoolica de 40% si este produsa din cel putin 51% agave albastre.

Especial Silver – se aseamana cu sortimentul anterior de tequila. Diferenta este facuta de perioada de maturare, care este mai mica.

Cinge – vine in plus cu o infuzie de scortisoara. Concentratia alcoolica scade la 35%, iar proportia minima de agave albastre este tot de 51%.

Traditional Reposado si Traditional Silver – sunt doua sortimente de tequila facute 100% din agave albastre. Aceasta mentiune se afla si pe sticle. Concentratia alcoolica este de 40%.

Platino – este de asemenea o tequila facuta 100% din agave albastre, cu o concentratie a alcoolului de 40%

Reserva de la Familia – o tequila facuta doar din agave albastre, extra maturata, cu o concetratie a alcoolului de 40%

Authentic Margarita, Light Margarita si Golden Margarita – sunt doar trei dintre mixurile cele mai interesante care sunt comercializate sub brandul Jose Curvo. Au o concentratie alcoolica intre 9.95% si 12.7%

Tequila

JOSE CUERVO

De peste 250 de ani, Jose Cuervo face tequila din cele mai mari exploatatii de agave din lume, calatoria incepand pe campurile de la baza Vulcanului Tequila.

- 29%
JOSE CUERVO
Especial Gold
Sticla - 0.7 L
7809 lei 5550 lei
Jose Cuervo Especial Silver - 23%
JOSE CUERVO
Especial
Sticla - 1 L
10651 lei 8200 lei
Jose Cuervo Especial Gold - 31%
JOSE CUERVO
Especial Gold
Sticla - 1 L
10651 lei 7400 lei
- 29%
JOSE CUERVO
Especial Silver
Sticla - 0.7 L
7809 lei 5550 lei