Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Blog

Olmeca Tequila

Tequila Olmeca este produsă în statul Mexican Jalisco. Toate soiurile sunt făcute din agave albastre, prăjite în cuptoare de piatră și zdrobite pe piatra de moară "takhona". Sucul rezultat este fermentat și rafinat. Tequila Olmeca Blanco este îmbuteliată imediat după distilare, iar băuturile din alte linii sunt păstrate în butoaie de stejar.

Potrivit legendei, tequila a fost o băutură a zeilor Olmec - o civilizație antică care exista înainte de Maya și Azteci. Dacă tequila nu era încercată de olmeci, ci de o persoană de altă naționalitate, el era certat și pedepsit. Cu toate acestea, zeii s-au rătăcit, iar astăzi oricine se poate bucura de tequila Olmeca. După fermentare, se efectuează o distilare și apoi alcoolul este maturat în butoaie de stejar. Dacă tequila nu este păstrată în butoaie de stejar și nu se adăugă caramel în ea, se obține o băutură clară și curată ca de argint - cum ar fi, de exemplu, Olmeca Blanco tequila. Cel mai adesea tequila silver este baza pentru cocktail-uri. Faimosul Olmeca Gold își obține culoarea aurie din butoaiele de stejar, unde "se odihnește" de la 2 la 12 luni.

Cel mai bun brand tequila Olmeca este Olmeca Anejo Extra Aged,care se ține în butoaie de coniac și sherry timp de cel puțin un an și jumătate. Această tequila este de preferat să fie băută în forma sa pură, având un gust complex și divers și aromă bogată. Olmeca Tezon este o serie specială de tequila Olmeca. În fabricarea acestei tequila, sucul de agave este presat de o presă specială dintr-un mineral vulcanic. Tehnologia veche, permite obținerea unei băuturi cu un gust excepțional.

În fiecare an, Olmeca primește multe premii la prestigioase expoziții și concursuri de alcool.

Aroma: La miros se simt note excelente de fum si stejar.

Gust: Tequila Olmeca se caracterizează prin gustul proaspăt natural al agavei albastre coapte. Alegerea perfectă pentru o petrecere cu prietenii - Olmeca creează o atmosferă de distracție și oferă o adevărată încântare cunoscătorilor.

Gastronomie: merge bine cu brânză Philadelphia, somon, tomago și ruladă fierbinte cu creveți în tempura și avocado.

Tequila

OLMECA

Potrivit legendei, tequila a fost o băutură a zeilor Olmec - o civilizație antică care exista înainte de Maya și Azteci.

Olmeca Dark Chocolate Tequila Lichior - 6%
OLMECA
Dark Chocolate
Sticla - 0.7 L
6572 lei 6172 lei
- 16%
OLMECA
Gold
Sticla - 0.7 L
6871 lei 5800 lei
- 10%
OLMECA
Blanco
Sticla - 0.7 L
6871 lei 6200 lei
Olmeca Altos Reposado - 3%
OLMECA
Altos Reposado
Sticla - 0.7 L
9137 lei 8893 lei
Olmeca Altos Plata - 3%
OLMECA
Altos Plata
Sticla - 0.7 L
9137 lei 8893 lei