0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Blog

THE MACALLAN

Compania Macallan este singurul producător de whisky, care a apărut în Cartea Recordurilor. Acest lucru s-a întâmplat după ce colecția de whisky vintage Macallan Fine & Rare a fost vânduta pentru 250 de mii de lire sterline. The Macallan este denumit malț al Scoției, mândria regiunii Speyside și, în general, este cel mai scump whisky din lume. Țăranul Alexander Rey a construit o distilerie pe un deal de pe malul râului Spey la începutul secolului al XIX-lea. Ulterior, distileria și-a schimbat proprietarii de mai multe ori, dar nu a schimbat tradițiile de producție ale băuturii de înaltă calitate.

Gust. Pentru producția de whisky Macallan, a fost utilizată o varietate specială de orz, caracterizată printr-un randament scăzut. Cuburile mici ale distileriei din cupru, oferă un gust dulce și plin, de whisky. Extractul se face în butoaie de stejar de sherry și bourbon.

Aroma. Whisky The Macallan are o aromă incredibil de complexă și echilibrată. Whisky-ul european este fabricat în butoaie de stejar care dau aroma de fructe uscate și ciocolată, stejar american, nuanțe de lămâie și nucă de cocos. Nuanţele de fructe coapte, vanilie și flori, apar după îmbătrânire în butoaie de bourbon.

Gastronomie. Fiecare gust al Whisky-ului The Macallan, fie că este vorba despre o varietate mai tânără de 12 ani sau una minunată de 30 de ani, uimeşte cu armonia de gust și aromă. Whisky The Macallan necesită o degustare măsurată, fără grabă, și, de cele mai multe ori, este băut pentru digestie. Această băutură de lux din inima Scoției, îţi va decora colecția de băuturi de acasă și este un cadou minunat pentru o persoană dragă.

Single Malt Whisky

THE MACALLAN

Fiecare whisky Macallan dezvăluie angajamentul neegalat față de perfecțiune, atunci când vine vorba de creearea acestei băuturi, care impresionează la fiecare gustare.

MACALLAN
12 YO Double Cask
Sticla - 0.7 L
33900 lei
MACALLAN
Amber
Sticla - 0.7 L
27900 lei
MACALLAN
Quest
Sticla - 0.7 L
33500 lei
MACALLAN
Rare Cask
Sticla - 0.7 L
1.69800 lei
MACALLAN
Reflexion
Sticla - 0.7 L
6.97889 lei
MACALLAN
15 YO
Sticla - 0.7 L
61999 lei
MACALLAN
Gold Double Cask
Sticla - 0.7 L
31200 lei
MACALLAN
12 YO Fine Oak
Sticla - 0.7 L
33811 lei
MACALLAN
Sherry Oak 12 Yo
Sticla - 0.7 L
64900 lei