Miorita XO 12 ani

499
Tara de origine: Romania
Regiune: Dealurile Vrancei
Tip: Extra Old
Culoare: Ambra
Cantitate: 0.7 L
Alcool: 40 %
- 6%
0.7 L
PRP: 7735 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
7299 lei
Discount: 436 lei (6%)
Sticla 0.7 L
+
Pret total: 7299 lei
Tip Strugure: Feteasca Regala, Iordana
Baric:
Aspect: Ambru inchis, Reflexii aramii
Miros: Vegetal, Lemnos, Condimente
Gust: Cardamon, Piper alb, Stafide, Fructe uscate, Caramel, Ciocolata neagra, Stejar

Pachete

Descriere

Vinarsul Miorita X.O 12 ani este un omagiu adus longevitati si traditiei de a creea vin ars de mai bine de 40 ani, fiind unul din produsele preferate de romani, reusind sa ofere Romaniei o alternativa serioasa la produsele internationale,pentru mai bine de 40 ani,dobandit in timp titlu de ambasador al bauturilor de acest gen si educand publicul prin gustul sau rafinat.

In anii ce au trecut acest sortiment a castigat mai multe distinctie de aur la concursuri de specialitate ce a avut loc la pe mapamont. Acest sortiment de bautura este invechit in butoaie de stejar romanesc, apartinand speciilor ‘quercus petraea’ si ‘quercus robur’, pentru a incerca sa se ofere consumatorilor un gust ce aminteste de vremurile de demult.

Acest vinars este produs prin folosirea unor retete vechi si cu ajutorul sortimentelor de vin romanesc Zghihara, Feteasca Regala si Iordana. Gustul acestui vinars este extrem de elegant si rafinat, acesta putand cu success sa ia parte la diverse evenimente si momente fericite din viata noastra. Cel mai bine se potriveste pentu a fi consumat la evenimente intime, intre membrii familiei.

Recenzii produs

NAN
Sortati dupa:
5
O experiența plăcută. Nu sunt cunoscător dar am rămas plăcut impresionat de acest produs. Are o aromă plăcută și alcoolul nu se simte foarte puternic.
5
Vinars sau Coniac, aceeasi licoare dar cu diferente. Coniacul si-a format o poveste promovata la fel ca si șampania. Ce le fac asa speciale, este promovarea, ritualurile si pastrarea lor in cerc restrans pacat ca nu facem si noi astfel.
Despre Miorita pot spune ca e cel mai bun Vinars care isi merita titlul de Coniac este cu mult peste Hannessy spre exemplu. Este foarte echilibrat aroma-alcool si bogat in arome, pus pe piele comparat cu coniacul dupa 5 minute, la Miorita ramane parfumul de stafide, caramel, putin poame/prune afumate, ecler, va transpune intr-o lume opulenta cu atmosfera calda, calma, lumina difuza a unui conac intr-un tărâm al linistii. Recomand!
5
la noi se zice vinars, iar la francezi se zice coniac, dar doar din considerente geografice. pentru ca la gust nu prea sunt diferente cand compari cu ceva in aceeasi gama de preturi. bem romaneste!
Adaugă o recenzie

Importatorul oficial in Romania pentru Vincon Miorita XO 12 ani este King

King este partener oficial al King

Fiecare produs comercializat de King detine timbrul importatorului in Romania.

Toate comenzile includ produse 100% autentice si sunt insotite de timbrul importatorului oficial.
Va recomandam sa achizitionati doar produse autentice.

Lista importatori oficiali din România prezenti pe king.ro >Similare

1
- 27%
BRANCOVEANU
Sticla - 0.7 L
21847 lei 15924 lei
2
- 15%
BRANCOVEANU
Sticla - 0.7 L
7067 lei 6040 lei
3
- 13%
DIVIN BARDAR
Sticla - 0.5 L
3213 lei 2799 lei
4
- 6%
VINCON
Sticla - 0.7 L
14875 lei 13999 lei
5
- 13%
DIVIN BARDAR
Sticla - 0.5 L
29800 lei 25999 lei
6
VINCON
Sticla - 0.7 L
59500 lei

Promoții