Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

AURELIA VISINESCU

Cu o investiție de 4,5 milioane de euro, Aurelia Vișinescu și asociatul său Steve Cacenco au fondat domeniile Săhăteni. Crama construită în 2003 are o suprafață de 76 hectare în Dealul Mare incluzând localitățile Săhăteni, Năeni și Finteni. Crama Aurelia Vișinescu este ultramodernă, fiind compusă dintr-o cramă de maturare a vinurilor în bariques și o linie de îmbuteliere. Crama Aurelia Vișinescu este foarte mare, având două linii separate de producție complet automatizate, cu fermentare controlată atât pentru vinurile roșii cât și pentru cele albe, precum și facilități pentru o producție de aproximativ 1000 de tone de struguri. Fiind realizată și cu pivniță subterană, aceasta este dotată cu 160 de bariques și o linie automată de îmbuteliere pentru 1500 de sticle cu o capacitate de 75 cl pe oră.

Vinurile de la crama Aurelia Vișinescu sunt caracterizate de aciditate, mineralitate, aromă și culoare, iar eticheta face ca vinurile să devină cu adevărat memorabile. În spatele creării vinului de succes Bauer, se află enologul german Oliver Bauer care consideră că vinul se aseamănă cu arta și că totul nu este decât o chestiune de gust. Vinul Bauer de la brandul Aurelia Vișinescu a fost creat pentru a fi lăsat moștenire deoarece vinul în sine nu este special numai din punct de vedere al gustului, ci și din punct de vedere al brandului. Cu 20 de ani de experiență în industria vinicolă, Aurelia Vișinescu de pe Domeniile Săhăteni, este un vinificator român de cea mai bună calitate. Vinurile sale sunt deosebit de populare în Europa, în țări precum Olanda și Belgia și în Asia în țări precum China și Japonia. De asemenea, se încearcă popularizarea vinurilor și în Marea Britanie.

Aurelia Vișinescu a studiat horticultura din dorința de a lucra cu flori, dar a ajuns să lucreze pentru o companie românească de vin pentru export imediat după căderea comunismului. Acest lucru i-a permis să plece peste hotare și să facă stagii practice în Africa de Sud și Australia timp de trei ani. Deși știe să producă vin în stilul Lumii Noi, inima ei a rămas la vinificația tradițională a Lumii Vechi. Aurelia Vișinescu a hotărât să îmbine cele două concepte și să iasă pe piață cu expresia și stilul propriu. Nu multă lume știe că Aurelia Vișinescu a fost prima persoană din România care a vinificat Fetească Neagră ca un vin uscat. Anterior a fost vinificat ca un vin dulce. Acum Fetească Neagră este un favorit pentru consumatorii de vin din România și unul dintre cele mai cunoscute vinuri din struguri românești printre consumatorii din Marea Britanie.

Marea lansare a vinului care i-a purtat semnătura a avut loc în anul 2010, fiind încununată cu succes. Aurelia Vișinescu oferă șapte game de vinuri cu prețuri și calități diferite. Cea mai bună este gama premium Anima, produsă în ediții limitate din cei mai buni struguri. Dacă calitatea strugurilor nu este cea dorită pe terenurile destinate Animei, atunci vinul nu se face în acel an. De asemenea, la crama Aurelia Vișinescu este creat un vin special din Fetească Neagră prin amestecarea a trei variante consecutive de struguri de înaltă calitate, numite "3 Fete Negre". Acești struguri sunt sufletul ei, dat fiind istoria lungă pe care o au împreună.

Vinuri românești

CRAMA AURELIA VIȘINESCU

Vinurile Aurelia Visinescu reprezintă un asamblaj inedit propus de oenologul care le dă numele. Acestea au o textură aparte și o complexitate remarcabilă.

1
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
8299 lei
2
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
9500 lei
3
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
5299 lei
4
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
14199 lei
5
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
9500 lei
6
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
4399 lei
7
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
9500 lei
8
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
5199 lei
9
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
5200 lei
10
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
5100 lei
11
Aurelia Visinescu Karakter Rose - 4%
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
5300 lei 5099 lei
12
AURELIA VISINESCU
Sticla - 0.75 L
11100 lei