Categorii Produse
Brand / Producător
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

SKYY

Marca americană Vodka SKYY este cea mai populară în țara sa de origine, SUA, și cea de-a cincea ca mărime din lume. Băutura are o aromă ușoară și este fabricată din grâu nord-american de înaltă calitate. Vodka Skyy trece de patru ori distilarea și de trei ori filtrarea, datorită căreia își obține puritatea și finețea de neegalat. Marca faimoasă este produsă ca un tip tradițional de vodcă din soiuri de fructe bazate pe esențe naturale.

Creatorul acestei băuturi americane este Maurice Canbar. El și-a lansat producția în 1992, bazându-se pe reţeta proprie a băuturii. Succesul brandului SKYY constă în faptul că sunt folosite numai ingrediente naturale: alcool de cereale de primă clasă și apă pură. Datorită metodei exclusive de distilare, vodka obține un gust excepțional și o puritate cristalina.

Unul dintre principalele avantaje ale brandului Skyy este stilul său special. Marca are propriul club, iar membrii sunt trimiși în mod regulat pentru a oferi sfaturi, știri și prezentări video a băuturii. Această faimoasă vodcă este folosită de celebrități de la Hollywood la premiere de film, ceremonii de prestigiu și evenimente de caritate. Designul original al sticlelor și culoarea albastru închis, fac ca marca să fie recunoscută.

Astăzi marca este deținută de grupul Campari, cel mai mare producător de băuturi alcoolice și nealcoolice. Compania a existat încă din a doua jumătate a secolului al XIX-lea și își vinde produsele, inclusiv Campari amar, Cinzano vermouth, whisky Glen Grant și alte băuturi în 190 de țări din lume.

Sortimentul de Vodka Skyy are o selecție largă a tipurilor de vodka de fructe, precum și un tip de vodcă clasică. De asemenea, vodka este folosită pentru a pregăti o varietate de cocktail-uri. În gama fructată există varietăți precum Vodka de struguri, căpșuni sălbatice, nucă de cocos, ananas, fructe de Dragon, ghimbir, cireșe, Fructul pasiunii, struguri Moscato, zmeură, orange, citrus.

Gust: Gustul ușor și delicat este plin de note de fructe și vanilie. Este echilibrat cu condimente, mirodenii și boabe. Finisajul este scurt, dar foarte plăcut.

Aroma: Aroma rafinată a acestei băuturi este plină de parfum floral și fructat.

Gastronomie: Skyy Vodka este complet dezvăluită dacă este consumată răcită la 4-5 grade. Aceasta este o bază excelentă pentru a face cocktail-uri. Este potrivită pentru a fi servită la preparate din carne, pește, salate, murături, legume și alte gustări.

Vodka

SKYY

O băutură cu origini americane, pură și transparentă. În funcție de sortiment, poate avea note ușoare de alune, cereale, caise, goji, lămâie sau fructe uscate

SKYY
Vodka
Sticla - 0.7 L
4900 lei
Skyy  90 - 8%
SKYY
Skyy 90
Sticla - 1 L
12566 lei 11500 lei
Skyy Vodka - 15%
SKYY
Vodka
Sticla - 1 L
7521 lei 6400 lei