Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

WEMBLEY

Creat creat și proiectat de Blackburns Londra în mai 2001, gin Wembley a reușit să devină lider de piață timp de 8 luni și este în prezent cel mai bine cotat gin de pe piața românească. Design-ul Wembley gin reprezintă personalitate britanică a brand-ului și subliniază perfect stilul Wembley.

De ce Wembley? Pentru că Wembley este un cartier al Londrei care a devenit pentru mult timp inima Londrei, un loc de distracție, dar și plin de istorie, un amestec de modernitate și antichitate, un loc pentru bună dispoziție, dar și pentru odihnă. Wembley este un simbol al coroanei britanice și puterea cavaleriei regale, precum și a locuitorilor Londrei dar și a devotamentului lor față de valorile naționale antice.

Ginul Wembley este un amestec de alcool etilic distilat obținut din cereale și apă, îmbogățită cu un sistem de osmoza inversa.

În Evul Mediu, ginul a fost creat ca o tinctură terapeutică cu efect diuretic. Băutura a fost vândută într-o farmacie în doză mică.

Wembley gin este o băutură excelentă pentru tinerii care combină valoarea democratică și calitatea excelentă. Acest gin întruchipează stilul original al Londrei: neobișnuit, slăbit și intrigant.

Gust: Gustul este luminos cu nuanțe de ienupăr light. În gură se accentuează ușurința și prospețimea, notă importantă a calității superioare.

Aroma: Ginul Wembley are un miros distinct de ienupăr, tocmai datorită utilizării fructelor de ienupăr prelucrate. Aroma sa evidențiază note de critice și un miros ușor de ienupăr.

Gastronomie: Ginul Wembley este folosit adesea în cocktailuri, însă este servit în aceeași măsură, frumos răcit în formă pură, cu gheață, apă tonică, cola, suc, apă minerală. Pentru britanici, Ginul Wembley este băutura preferată, consumându-l atât în formă pură cât și în combinație cu gheață sau apă tonică. De asemenea, Gin Wembley are proprietăți preventive și curative, dar acestea pot fi obținute numai atunci când sunt utilizate în doze extrem de mici.

Gin

WEMBLEY

O bautura clasica , complexa si eleganta , confectionata in jurul plantelor aromatice, ienupar si condimente.

- 2%
WEMBLEY
Dry Gin
Sticla - 0.7 L
4242 lei 4159 lei
Wembley Dry Gin - 2%
WEMBLEY
Dry Gin
Sticla - 1 L
5722 lei 5610 lei