Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

BACARDI

Popularitatea romului Bacardi nu cunoaște limite. Bacardi concurează în mod constant cu alte branduri de alcool puternic, fiind primul în ceea ce privește vânzările. Este un ingredient constant al cocktail-urilor, precum și o băutură care este perfect băută în forma sa pură. Simbolul mărcii comerciale este un logo nu mai puțin faimos decât Coca Cola, Marlboro și McDonald's. Bacardi este gustul Americii Latine libere și distractive pe care toată lumea o poate simți. Romul a fost produs în Caraibe încă din secolul al XVII-lea. Baza pentru fabricarea sa este sucul de trestie de zahăr. Dar numai Don Facundo, în 1862, putea obține romul de calitate, fiind un adevărat inovator.

Don Facundo a păstrat romul în butoaie de stejar american arse in interior, a filtrat distilatul cu cărbune și apoi a procedat la metoda sacră a amestecării, adică un amestec de băuturi de diferite vârste. Rezultatul experimentelor lui Don Facundo este evident – rom Bacardi foarte transparent, cu un gust curat, moale. Pentru mult timp, Bacardi & Compania a fost controlată de descendenții lui Don Facundo. Astăzi, marca aparține grupului de companii Bacardi-Martini. Bacardi Rom este produs nu numai în Cuba, ci și în Panama, Mexic, India, în Bahamas și este vândut în peste 170 de țări din întreaga lume, vânzarea fiind de aproximativ 200 de milioane de sticle pe an.

Există mai multe soiuri de rom Bacardi:

Bacardi Superior - un rom tânăr, maturat în butoaie timp de doi ani. Este mai bun pentru a fi folosit la crearea de cocktail-uri.

Bacardi 8 Anos este un amestec de soiuri mature, de 8-12 ani. Aceasta este o băutură de culoarea chihlimbarului, cu un gust complex și armonios.

Faimosul Bacardi Negru este maturat în butoaie de stejar timp de cel puțin 4 ani și dobândește o culoare intensă de aur închis și un gust bogat.

Golden Bacardi Oro, deși este maturat în butoaie numai 2 ani, are un gust plăcut și o aromă plăcută.

Bacardi este un rom al tuturor timpurilor și popoarelor, deoarece nu există niciun rom mai faimos decât Bacardi. Concluzia este clara pentru toată lumea: dacă este rom, atunci sa fie Bacardi. Romul Bacardi este o băutură de trestie de zahăr cu o tărie de aproximativ 40 de grade.

Rum

BACARDI

Bacardi impresionează prin echilibrul perfect dintre tărie și aromele superioare, astfel încât este capabil să înnobileze orice eveniment important din viața noastră.

Bacardi 8 Anos - 2%
BACARDI
8 Anos
Sticla - 0.7 L
13808 lei 13536 lei
Bacardi Carta Blanca - 25%
BACARDI
Carta Blanca
Sticla - 0.7 L
6545 lei 4900 lei
BACARDI
Carta Negra
Sticla - 0.7 L
7324 lei
BACARDI
Carta Oro
Sticla - 0.7 L
7330 lei
Bacardi Carta Blanca - 24%
BACARDI
Carta Blanca
Sticla - 1 L
8741 lei 6600 lei