Vodka

4690
Tara de origine: Franta
Regiune: Bordeaux
Tip: Snap Frost
Culoare: Incolora
Cantitate: 1 L
Alcool: 40 %
- 39%
1 L
Pret vechi: 29364 lei
17912 lei
Discount: 11452 lei (39%)
Sticla 1 L
+
Pret total: 17912 lei
Partener Oficial Cîroc România
Tip Strugure: Ugni Blanc, Mauzac Blanc
Aspect: Limpede cristalin
Miros: Citrice, Fructat, Vegetal
Gust: Vita de Vie, Pomelo, Chimion, Struguri copti, Mere verzi

Pachete

Descriere

Ciroc Premium Vodka este sortimentul de baza care face cinste brandului. Obtinuta prin distilarea strugurilor frantuzesti care se ridica la nivelul exigentelor impuse de maestrul distilator, ofera rasfat total simturilor. Ca si alte preparate distilate ce poarta amprenta Chevanceaux, situata in sudul Frantei si aceasta se bucura de atentia totala si experienta captata in timp.

Caracteristicile deosebite ale lui Ciroc Premium Vodka sunt usor de indragit si de apreciat, de consumatorii. Textura rafinata si gustul bogat al acestui sortiment sunt urmare directa a calitatii bune a ingredientelor din care este preparata, a procedeelor inedite de obtinere si a faptului ca este supusa procesului de distilare de cinci ori.

Aromele rafinate de citrice si gustul suav pot fi usor puse in valoare in diferite combinatii sofisticate. Textura fina pe care o manifesta este o consecinta directa a atentiei pe care o primeste. Vodka Ciroc Premium este o adevarata sursa de inspiratie pentru cocktailuri intrigante, fiecare preparat conceput cu ajutorul acesteia ofera senzatii intrigante pentru simturi.

Recomandare de servire: Cocktail: Grape Martini- amestecă 10 struguri albi într-un shaker împreună cu 50ml de vodcă Ciroc şi gheaţă. Agită bine, strecoară într-un pahar de martini şi decorează cu trei jumătăţi de struguri. Enjoy!!!

Recenzii produs

Nicio recenzie găsită.

Adaugă o recenzie

Importatorul oficial in Romania pentru Cîroc Vodka este PPD Romania

King este partener oficial al PPD Romania

Fiecare produs comercializat de King detine timbrul importatorului in Romania.

Toate comenzile includ produse 100% autentice si sunt insotite de timbrul importatorului oficial.
Va recomandam sa achizitionati doar produse cu timbrul importatorului oficial. Orice alt timbru nu garanteaza autenticitatea produsului.

Lista importatori oficiali România >Similare

CÎroc Vodka - 39%
CÎROC
Vodka
Sticla - 0.7 L
22971 lei 14012 lei

Promoții