0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

CIROC

Obtinuta prin distilarea strugurilor frantuzesti care se ridica la nivelul exigentelor impuse de maestrul distilator, ofera rasfat total simturilor. Ca si alte preparate distilate ce poarta amprenta Chevanceaux, situata in sudul Frantei si aceasta se bucura de atentia totala si experienta captata in timp.

Caracteristicile deosebite ale lui Ciroc sunt usor de indragit si de apreciat, de consumatorii. Textura rafinata si gustul bogat al acestui sortiment sunt urmare directa a calitatii bune a ingredientelor din care este preparata, a procedeelor inedite de obtinere si a faptului ca este supusa procesului de distilare de cinci ori.

Aromele rafinate de citrice si gustul suav pot fi usor puse in valoare in diferite combinatii sofisticate. Textura fina pe care o manifesta este o consecinta directa a atentiei pe care o primeste. Vodka Ciroc este o adevarata sursa de inspiratie pentru cocktailuri intrigante, fiecare preparat conceput cu ajutorul acesteia ofera senzatii intrigante pentru simturi.

Vodka

CÎROC

Iese în evidență prin aromele rafinate de citrice și textura fină. Este folosită foarte des pentru prepararea unor cocktailuri complexe.

CÎroc Vodka - 45%
CÎROC
Vodka
Sticla - 1 L
28364 lei 15700 lei
CÎroc Vodka - 44%
CÎROC
Vodka
Sticla - 0.7 L
22092 lei 12400 lei
CÎroc Vodka - 46%
CÎROC
Vodka
Sticla - 1.75 L
52937 lei 28700 lei