Courvoisier

Vs

1876
Tara de origine: Franta
Regiune: Cognac
Tip: Very Special
Culoare: Aramiu
Cantitate: 0.7 L
Alcool: 40 %
- 43%
0.7 L
Pret vechi: 15549 lei
8854 lei
Discount: 6695 lei (43%)
Sticla 0.7 L
+
Pret total: 8854 lei
Vandut de: Bautura ta online
Tip Strugure: Folle Blanche, Saint Emillion, Colombard
Baric:
Aspect: Visiniu deschis, Tonuri auri
Miros: Lemnos, Condimente, Fructat
Gust: Stafide, Alune, Caramel, Lemn dulce, Pere

Descriere

Acesta, este unul din sortimentele de coniacuri, care se evidentiaza foarte usor pe piata, strugurii din care este produs fiind recoltati din cele mai bune vite special dedicate pentru bauturile alcoolice, ele fiind crescute in cele mai cunoscute zone ale Frantei pentru calitatea lor. Soiul de struguri Fins, este cel care sta la baza aromei sale, si chiar daca pe langa acestia mai sunt si altele, ies in evidenta atat la nivelul gustului, cat si la nivelul aspectului sau.

Varsta sa, este una de cateva sute de ani, asta luand in considerare faptul ca acest coniac de calitate a fost bautura alcoolica al celui mai faimos lider din istoria franceza, Napoleon Bonaparte. Acest lucru practic ii certifica gustul care este unul de neinlocuit si care nu se poate compara cu nimic altceva.

Are o aroma puternica de stejari, iar calitatea gustului sau, este foarte bine controlata in momentul preparariii sale, deoarece avand o istorie foarte lunga, se incearca sa se pastreze acelasi gust intens ca si acum cateva sute de ani, atunci cand a fost creat.


Este un coniac foarte barbatesc si prin culoarea sa de chihlimbar, poate impresiona orice somelier sau pasionat de bauturi alcoolice. Duritatea sa, este foarte usor de recunoscut la o prima degustare, asta insemnand ca este o bautura dominanta si cu caracter puternic, dedicata celor mai exclusiviste persoane si care iubesc taria unei bauturi alcoolice.

Sticla sa, este una de 0.7 l si chiar daca nu are o forma unica, totusi, este inclusa in categoria celor mai prestigioase bauturi, deoarece raportat la calitatea gustului sau, reprezinta un amestec excelent de savoare, calitate si extravaganta.

Recenzii produs

4.7
Gust
Aroma
Pret
Sortati dupa:
5
Gust
Aroma
Pret
Imi place foarte mult acest coniac in combinatie cu cola, merge de minune! Cine nu a incercat, va garantez ca nu o sa regretati!
Merita 5 stele!
4.3
Gust
Aroma
Pret
Acest coniac este ca un prieten vechi, cu care te-ai obisnuit - reconfortant, bine primit, cu o inima calda. Nu este cel mai bun din lume, cu siguranta, dar este printre preferatele mele. Cativa stropi in cafeaua de dimineata iti fac orice zi sa fie mai... interesanta :)
Adaugă o recenzie

Similare

- 54%
COURVOISIER
Vsop
Sticla - 0.7 L
23491 lei 10889 lei
- 43%
COURVOISIER
Xo
Sticla - 0.7 L
78302 lei 44768 lei

Promotii