Odată ce o sticlă de vin este deschisă, începe să interacționeze cu oxigenul, ceea ce determină schimbări în aromă și gust. Totuși, durata în care vinul rămâne plăcut la gust depi...
Când vine vorba de vinuri, cuvintele „vie” și „cramă” sunt adesea folosite împreună, dar ele nu înseamnă același lucru. O vie (eng. vineyard) este locul unde sunt cultivate vițele de...
Am crescut și ne mutăm într-un depozit mai mare! Începând cu 20.08.2024, ne găsești și în NOUL Depozit din VGP Park București (Nord), pe Șos . Linia de Centură nr.4...
Pentru toți iubitorii de băuturi rafinate, king.ro a ales o parte dintre cei mai cunoscuți producători de cognac. Pe site pot fi găsiți producători precum Hennesy, Camus, Courvousier sau Remy Martin. Punem preț pe diversitate astfel încât aducem periodic produse noi. Punem de asemenea accent pe calitate. Toate produsele noastre trec printr-un filtru intern înainte de a fi comercializate, astfel încât raportul calitate preț este unul corect, de fiecare dată.
Cognac-ul este un distilat de vin învechit, care se obține prin același procedeu precum cel de realizare al brandy-ului. Diferența constă în faptul că primul se face numai din trei soiuri de struguri, după reguli stricte. Brandy nu este limitat la aceste trei soiuri de struguri și poate fi realizat și din alte fructe, cum ar fi merele sau perele. De asemenea, o altă diferență ar fi aceea că doar băuturile obținute în în regiunea franceză Cognac pot purta denumirea cognac.
Acesta poate fi de mai feluri, în funcție de perioada de maturare. Spre exemplu, V.S. este cognac-ul maturat cel puțin doi ani. Acronimul vine de la ”very special”. VSOP (very superior old pale) este un cognac maturat cel puțin patru ani, XO (extra old) este maturat cel puțin șase ani, iar hors d`age este maturat cel puțin șase ani. Pentru că nu facem rabat de la calitate, pe king.ro puteți găsi toate aceste sortimente de cognac.
Savoarea cognac-ului de pe king.ro încântă simțurile celor mai pretențioși consumatori ai acestei băuturi rafinate. Ne-am propus acest lucru încă de la început și scopul nostru va rămâne același de acum încolo
Cognac-ul se obtine prin distilarea soiurilor albe frantuzesti Folle Blanche, Saint Emillion si Colombard specifice zonei Cognac din Sud-Vestul Frantei. Numai distilatele invechite in butoaie de stejar si produse in regiunea Cognac se pot numi Coniace.