COURVOUSIER

Eleganta subtila si rafinamentul pot caracteriza cel mai bine acest coniac de calitate, care este foarte vechi, avand chiar o istorie de cateva sute de ani. Aspectul sau, este unul de chihlimbar, cu o textura perfecta ar spune unii cunoscatori.

Gustul sau intens, este imbunatatit de vechimea sa in butoaiele de stejar, acolo unde coniacurile de calitate sunt tinute la maturare timp de cativa ani, reusind astfel sa iasa in fata prin vitalitatea gustului sau care denota o alura puternica si impresionanta inca de la o prima analiza.

Are o compozitie unica, deoarece producerea sa, se bazeaza pe un sortiment de coniacuri importante si care amestecate intr-un stil aparte si unic. In felul acesta, coniacul, este foarte apreciat in lumea intreaga, mai ales ca gustul sau de piersici, migdale, lemn de stejar si vanilie reusesc sa impresioneze orice persoana, indiferent de gusturile sale.

Datorita gustului sau unic, este potrivit pentru a se bea alaturi de o mancare usoara si condimentata, la care se mai poate adauga si cateva cuburi de gheata, aceasta combinatie fiind una foarte apreciata la restaurantele de lux.

Cognac

COURVOISIER

Eleganța, savoarea, duritatea și libertatea sunt cele patru cuvinte care pot caracteriza în totalitate acest cognac clasic ce te inundă cu o prospețime de vis.

- 54%
COURVOISIER
Vsop
Sticla - 0.7 L
23491 lei 10889 lei
Courvoisier Vs - 43%
COURVOISIER
Vs
Sticla - 0.7 L
15549 lei 8854 lei
- 43%
COURVOISIER
Xo
Sticla - 0.7 L
78302 lei 44768 lei

Recenziile clientilor