Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

COURVOUSIER

Eleganta subtila si rafinamentul pot caracteriza cel mai bine acest coniac de calitate, care este foarte vechi, avand chiar o istorie de cateva sute de ani. Aspectul sau este unul de chihlimbar cu o textura perfecta, ar spune unii cunoscatori.

Gustul sau intens este imbunatatit de vechimea sa in butoaiele de stejar, acolo unde coniacurile de calitate sunt tinute la maturare timp de cativa ani, reusind astfel sa iasa in fata prin vitalitatea gustului sau care denota o alura puternica si impresionanta inca de la o prima analiza.

Are o compozitie unica deoarece producerea sa se bazeaza pe un sortiment de coniacuri importante amestecate intr-un stil aparte si unic. In felul acesta, coniacul este foarte apreciat in lumea intreaga, mai ales ca gustul sau de piersici, migdale, lemn de stejar si vanilie reuseste sa impresioneze orice persoana, indiferent de gusturile sale.

Datorita gustului sau unic, este potrivit pentru a se bea alaturi de o mancare usoara si condimentata, la care se mai poate adauga si cateva cuburi de gheata, aceasta combinatie fiind una foarte apreciata la restaurantele de lux.

Cognac

COURVOISIER

Eleganța, savoarea, duritatea și libertatea sunt cele patru cuvinte care pot caracteriza în totalitate acest cognac clasic ce te inundă cu o prospețime de vis.

1
COURVOISIER
Sticla - 0.7 L
13999 lei
2
COURVOISIER
Sticla - 0.7 L
68200 lei
3
COURVOISIER
Sticla - 0.7 L
18900 lei
4
COURVOISIER
Sticla - 0.7 L
11.69999 lei

Recenziile clientilor