Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

CREMA DE WHISKEY

Crema de whisky este un whisky scoțian tradițional mixt, amestec care a rămas neschimbat din 1863. Apoi, William Ticher a decis să treacă de la vânzarea de whisky la producția propriei sale băuturi, crema de whisky. Și trebuie spus că a făcut-o destul de bine. Crema de whisky a fost îndrăgită de locuitorii din Scoția, Marea Britanie și SUA. Crema de whisky a reușit să supraviețuiască momentelor dificile ale prohibiției.

Amestecul Crema de whisky are un conținut ridicat de whisky single malt - până la 50%. Dintre cele 30 de soiuri de whisky folosite pentru producția de cremă de whisky, principala este considerată a fi originalul Ardmore, produs în Highlands conform tehnologiei antice. Whisky Cream are un gust fin de malț, culoare de chihlimbar și lasă un finisaj lung, cu tonuri de fum, turbă și heather.

Astăzi Crema de whisky este servită în restaurante în Anglia și Scoția și este vândută în 150 de țări din întreaga lume. Dacă dorești să simți atmosfera din Scoția veche și să simți gustul complet al acestui scotch, încearcă să bei cremă de whiskey.

Crema de whiskey se distinge prin constanța de invidiat, fiind conservatoare. Rețeta propusă de fondatorul companiei William Ticher în 1863 nu s-a schimbat mult de atunci. Acest lucru este ideal, deoarece crema de whisky surprinde remarcabil spiritul Scoției secolului al XIX-lea - regiunea în care s-a născut, fiind cunoscută și respectată de cunoscătorii whisky-ului. Crema de whisky diferă de alte amestecuri prin conținutul ridicat de malț în amestec de 50%. Gustul și aroma unică a cremei de whiskey dau două componente principale - Ardmore și Glendronach, care sunt produse la fabrica veche din Scottish Highlands.

Aroma. Malțul este aroma dominantă a gustului, apoi sunt prinse note de nuc, miere și lemn dulce, vanilie, ciocolată.

Gust. Lasă un gust senin, cu nuanțe de fum de turbă, stejar și o crustă de pâine. Datorită tehnologiei de producție, crema de whisky are un gust deosebit de blând, rotunjit. Crema de Whiskey lasă apoi note dulci, cu indicii de cremă brulee, vanilie, caramel, indicii de secară, nuci, zahăr ars, ciocolată neagră.

Gastronomie. O poți savura cu ocazia unei cine romantice, de Valentine’s Day sau de Dragobete.

Liqueur

CREMĂ DE WHISKY

Crema de whisky are un gust unic dat de amestecul de cafea, fiind astfel băutura perfectă pentru petrecerile somptuase, însă poate reprezenta și o doză de răsfăț binemeritat intr-o zi de weekend.

BAILEYS
IRISH CREAM 1l - 30%
BAILEYS
Irish Cream
Sticla - 1 L
11071 lei 7750 lei
Sheridan's Coffee Layered Liqueur - 29%
SHERIDAN'S
Coffee Layered Liqueur
Sticla - 0.7 L
10503 lei 7441 lei
Baileys Strawberries & Cream - 17%
BAILEYS
Strawberries & Cream
Sticla - 0.7 L
10716 lei 8900 lei
Carolans Irish Cream - 23%
CAROLANS
Irish Cream
Sticla - 0.7 L
6800 lei 5211 lei
Sheridans Lichior - 33%
SHERIDAN'S
Coffee Layered Liqueur
Sticla - 1 L
14073 lei 9460 lei
Sheridan's Coffee Layered Liqueur - 31%
SHERIDAN'S
Coffee Layered Liqueur
Sticla - 0.5 L
7844 lei 5439 lei
Baileys Irish Cream - 30%
BAILEYS
Irish Cream
Sticla - 0.7 L
8300 lei 5849 lei