Grey Goose

Vodka

2688
Tara de origine: Franta
Regiune: Cognac
Culoare: Incolora
Cantitate: 1 L
Alcool: 40 %
- 43%
1 L
Pret vechi: 27797 lei
15900 lei
Discount: 11897 lei (43%)
Sticla 1 L
+
Pret total: 15900 lei
Vandut de: Bautura ta online
Produs din: Cereale,
Aspect: Pur si transparent
Miros: Cereale, Fructe uscate, Citrice
Gust: Migdale, Cereale, Lamaie, Ananas, Piper alb, Bergamota

Descriere

Grey Goose este o vodca creata in 1996 pentru cei mai rafinati consumatori americani. Succesul acestui superb sortiment a fost unul ce i-a impresionat pana si pe creatorii care l-au promovat imediat si pe piata din Europa. Caracterul intrigant al lui Grey Goose poate fi recunoscut cu usurinta datorita notelor proaspete care se dezvaluie in fiecare pahar.

Vodca creata de celebrul maestru François Thibault este considerate un tribut adus bauturilor de lux, un sortiment rafinat care dezlantuie simturile cu textura catifelata si notele suave de citrice. Condimentele care ofera personalitate si caracter nobil sunt boabele de piper.

Pentru prepararea lui Grey Goose sunt folosite doar cele mai bune boabe de grau de toamna si apa pura trecuta in mod natural prin filtre de calcar. Procesele repetate de distilare si filtrare confera fiecarei picaturi de Grey Goose un caracter aparte. Recipientul de prezentare este simplu, conturat in jurul peisajului salbatic si a nuantelor reci.

Recomandare de servire: Cocktail- Bamm Passion puneti intr-un shaker cateva cuburi de gheata 2 masuri de vodka Grey Goose 1 parte suc merisoare si agitati usor shaker-ul, punetil intr-un pahar inalt si puneti 20 ml de Bluie Curacao si 2 feli de lime. Enjoy!!!

Recenzii produs

4.8
Gust
Aroma
Pret
Sortati dupa:
5
Gust
Aroma
Pret
Nu e club ce se respecta in care sa nu gasesti Grey Goose. Bineinteles ca nu face banii pe care ii platesti in cluburile de fite pentru aceasta vodka, insa la cat o vand cei de la king, n-ai ce sa ceri mai mult. recomand sa o incercati cu suc de cranberries sau fresh de ananas ❤
4.7
Gust
Aroma
Pret
Eu chiar iubesc grey goose, este vodca mea preferata. Pot sa spun ca prima data cand am incercat-o a fost la 17 ani :D
Adaugă o recenzie

Similare

Grey Goose Vodka - 27%
GREY GOOSE
Vodka
Sticla - 0.7 L
19996 lei 14599 lei
Grey Goose Vodka - 19%
GREY GOOSE
Vodka
Sticla - 1.5 L
41427 lei 33600 lei

Promotii