0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

GREY GOOSE

Grey Goose este un sortiment super premium ce poarta amprenta inegalabila a maestrului Francois Thibault, care se mandreste ca supravegheaza strict toate etapele de productie a acestui sortiment inedit. Relativ nou lansata pe piata (din 1996) a captat atentia consumatorilor datorita caracteristicilor deosebite.

In fiecare pahar de Grey Goose poate fi descoperit un strop de inovatie combinat cu pasiune si experienta. Personalitatea puternica si caracterul deosebit sunt urmari ale exigentei ridicate impuse de maestrul creator. Obtinuta din cele mai bune ingrediente cultivate in regiunea Cogneac, dezvolta o transparente exceptionala, apreciata de amatori de vodca tonica.

Grey Goose este cunoscuta ca fiind un sortiment clar, pur care este apreciat la adevarata valoare de amatorii de cocktailuri dar si de cei ce indragesc o vodca rafinata cu accente suave de citrice. Gustul impresioneaza pana si pe cei mai excentrici dintre consumatori pentru ca este puternic, catifelat, usor invaluit de arome mediteraneene.

Vodka

GREY GOOSE

Caracterul vibrant al acestei băuturi este definit de calitatea excepțională a grâului și de puritatea apei folosită în procesul de obținere.

Grey Goose Vodka - 43%
GREY GOOSE
Vodka
Sticla - 1 L
27797 lei 15900 lei
Grey Goose Vodka - 27%
GREY GOOSE
Vodka
Sticla - 0.7 L
19996 lei 14599 lei
Grey Goose Vodka - 19%
GREY GOOSE
Vodka
Sticla - 1.5 L
41427 lei 33600 lei

Recenziile clientilor