JAMESON

Jameson este unul dintre sortimentele de whisky cu caracteristici exceptionale care aduce cinste producatorilor irlandezi. Distileria infiintata de John Jameson in 1780 functioneaza si azi dupa principiile implementate de acesta. Moto-ul “Fara Frica” a fost urmat de catre descendentii acestuia iar rezultatele au fost pe masura - whisky irlandez memorabil. Acest malt deosebit se distinge prin aromele naturale inedite.

Fiecare inghititura de Jameson aduce mai aproape padurea si lanurile de cereale bine coapte. Jameson este un sortiment triplu distilat care pastreaza parfumul elegant al maltului si notele placute de vanilie, imprumuta elegant aromelor de shery, datorita butoaielor in care este pastrat pentru cel putin 4 ani.

La prima intalnire sunt fascinati stimuli olfactivi cu aromele parfumate de flori de camp, iarba proaspat cosita si lemn de stejar. Gustul este echilibrat, armonios, elegant. Notele dezvaluite sunt intense de nuci crude, fructe de livada si shery. Culoarea calda a mierii este un alt detaliu care face ca Jameson sa fie parca o bautura perfect echilibrata inspirata de natura.

Irish Whiskey

JAMESON

Whiskey-ul care deschide ușile unor experiențe de neegalat. Înglobează o suită de senzații și capturează toată tăria din cereale.

Jameson Original - 14%
JAMESON
Original
Sticla - 1 L
9884 lei 8500 lei
Jameson Caskmates - 5%
JAMESON
Caskmates
Sticla - 0.7 L
8868 lei 8400 lei
Jameson Black Barrel - 13%
JAMESON
Black Barrel
Sticla - 0.7 L
14802 lei 12900 lei
Jameson Original - 13%
JAMESON
Original
Sticla - 0.7 L
7390 lei 6400 lei

Recenziile clientilor