Jameson

Original

1528
Tara de origine: Irlanda
Tip: Irish
Regiune: County Cork
Vechime: 3-5 Ani
Culoare: Galben
Cantitate: 0.7 L
Alcool: 40 %
- 13%
0.7 L
Pret vechi: 7390 lei
6400 lei
Discount: 990 lei (13%)
Sticla 0.7 L
+
Pret total: 6400 lei
Vandut de: Bautura ta online
Produs din: Cereale,
Baric:
Aspect: Auriu, Reflexe chihlimbari
Miros: Floral, Condimente, Vegetal
Gust: Miere, Scortisoara, Vanilie, Cirese, Visine, Smochina, Stejar, Fan cosit, Nuci verzi, Piper roz

Descriere

Jameson este unul dintre sortimentele de whisky cu caracteristici exceptionale care aduce cinste producatorilor irlandezi. Distileria infiintata de John Jameson in 1780 functioneaza si azi dupa principiile implementate de acesta. Moto-ul “Fara Frica” a fost urmat de catre descendentii acestuia iar rezultatele au fost pe masura - whisky irlandez memorabil. Acest malt deosebit se distinge prin aromele naturale inedite.

Fiecare inghititura de Jameson aduce mai aproape padurea si lanurile de cereale bine coapte. Jameson este un sortiment triplu distilat care pastreaza parfumul elegant al maltului si notele placute de vanilie, imprumuta elegant aromelor de shery, datorita butoaielor in care este pastrat pentru cel putin 4 ani.

La prima intalnire sunt fascinati stimuli olfactivi cu aromele parfumate de flori de camp, iarba proaspat cosita si lemn de stejar. Gustul este echilibrat, armonios, elegant. Notele dezvaluite sunt intense de nuci crude, fructe de livada si shery. Culoarea calda a mierii este un alt detaliu care face ca Jameson sa fie parca o bautura perfect echilibrata inspirata de natura.

Recenzii produs

5
Gust
Aroma
Pret
Sortati dupa:
5
Gust
Aroma
Pret
In combinatie cu coca cola este bautura mea preferata atunci cand vreau sa beau alcool, fie la vreo petrecere, fie acasa. Un raport pret-calitate excelent!
Adaugă o recenzie

Similare

Jameson Original - 14%
JAMESON
Original
Sticla - 1 L
9884 lei 8500 lei
Jameson Caskmates - 5%
JAMESON
Caskmates
Sticla - 0.7 L
8868 lei 8400 lei
Jameson Black Barrel - 13%
JAMESON
Black Barrel
Sticla - 0.7 L
14802 lei 12900 lei

Promotii