La Cuvée Brut

4483
Tara de origine: Franta
Regiune: Champagne
Tip: Brut
Culoare: Alb
Cantitate: 0.75 L
Alcool: 12 %
- 37%
0.75 L
Pret vechi: 28560 lei
17900 lei
Discount: 10660 lei (37%)
Sticla 0.75 L
+
Pret total: 17900 lei
Tip Strugure: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Aspect: Galben pai, Reflexii aurii
Miros: Floral, Citrice, Fructat
Gust: Ardei gras, Piersica, Pere, lamaie, Caisa, Mere verzi, Caprifoi

Pachete

Descriere

Champagne este cea mai nordică și una dintre cele mai importante regiuni vitivinicole din Franța, deoarece produce vinul spumant cu același nume (alb sau roz), preparat prin metoda tradițională din regiune.

Acest sat este situat la aproximativ 200 km de Paris, are 34.000 de hectare, dintre care 31.000 sunt cultivate. Vinurile sale trebuie să îndeplinească condițiile stabilite pentru a se califica pentru denumirea de origine, cum ar fi: strugurii provin din soiurile Pinot noir, pinot meunier și chardonnay fac cea de-a doua fermentație (folosind Methode Champenoise), adică spuma are loc în aceeași sticlă în a doua fermentație.

În timp ce șampania arată caracterul unei recolte specifice, brutul non-vintage exemplifică stilul unei case particulare. Proaspătul, eleganța și echilibrul, toate caracteristice vinurilor lui Laurent-Perrier, se regăsesc în anul Brut Laurent Perrier.

Prezinta o culoare palida, aurie , cu bule fine si reflexii persistente. Buchetul este proaspat si delicat, aratand o complexitate foarte buna cu indicii de citrice si fructe albe Nasul este proaspat si delicat, aratand o complexitate foarte buna cu indicii de citrice si fructe albe.

Gust proaspătă și suplă la intrare cu arome rotunjite și expresive, din care fructul progresează treptat. Bun echilibru și lungime.

Importatorul oficial in Romania pentru Laurent Perrier La Cuvée Brut este King

King este partener oficial al King

Fiecare produs comercializat de King detine timbrul importatorului in Romania.

Toate comenzile includ produse 100% autentice si sunt insotite de timbrul importatorului oficial.
Va recomandam sa achizitionati doar produse cu timbrul importatorului oficial. Orice alt timbru nu garanteaza autenticitatea produsului.

Lista importatori oficiali România >Promoții