DOM PERIGNON

Dom Perignon este cel mai exclusivist și mai rafinat sortiment de șampanie ce poartă amprenta casei Moet&Chandon. Șampania îmbină într-un mod atractiv inovația cu tradiția și strugurii cu caracter. Ceea ce face acest sortiment unul exclusivist este faptul că este produs doar în anii în care strugurii ating potențialul maxim pentru obținerea băuturii.

Șampania Dom Perignon este una extrem de expresiva care își dezvăluie eleganța prin culoare, mireasmă, gust și persistență. Cei șapte ani de învechire și procedeul minuțios prin care este obținută sunt detalii cheie care permit crearea unei șampanii cu caracter. Culoarea vibrantă galben strălucitor se dezvăluie într-un mod rafinat, bulele dense care se produc aduc consistență și împrospătează aspectul vibrant.

Aroma fină care este percepută la prima întâlnire este captivantă. Notele de migdale si cacao se imbina cu accentele de flori uscate si fructe zemoase. Gustul unic, este definitivat de senzatiile inedite transmise de aroma brioselor, a ierburilor aromate si a fructelor uscate.

Champagne

DOM PERIGNON

Spuma catifelată și perlele elegante ce se formează la contactul cu aerul excită simțurile prin parfumul elegant pe care îl eliberează. Caracterul puternic al acestei șampanii se dezvăluie de la prima vedere datorită strălucirii specifice.

Dom Perignon Brut - 37%
DOM PERIGNON
Brut
Sticla - 0.75 L
1.09511 lei 68989 lei
Dom Perignon Rosé - 38%
DOM PERIGNON
Rosé
Sticla - 0.75 L
1.90590 lei 1.17500 lei
- 40%
DOM PERIGNON
Brut + Cutie Cadou
Sticla - 0.75 L
1.17704 lei 71000 lei
- 32%
DOM PERIGNON
Rose + Cutie Cadou
Sticla - 0.75 L
2.01092 lei 1.37200 lei

Recenziile clientilor