0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

DOMENIILE OSTROV

Vin ... atât de multă pasiune în acest sunet! Parafrazând cuvintele unui poet celebru, să cântăm o odă mică, din inimă, acestei poțiuni de struguri sau unui partener la mese delicioase ...

Este dificil să îți imaginezi o cină delicioasă fără un pahar de vin roșu catifelat, este imposibil să îți imaginezi o sărbătoare fără un pahar de vin alb strălucitor sau duminică, fără un pahar de vin roze. Se pare că vinul a fost a priori peste tot și întotdeauna. Și nici acum nu poate fi altfel, deoarece pe Domeniile Ostrov se creează unele dintre cele mai bune vinuri.

Există referințe despre vin în toate civilizațiile, iar zeul vinului există în aproape toate culturile: în Roma antică - Bachus, în Egipt - Shai, în Grecia antică și în Cipru – Dionysos. Vinurile de pe Domeniile Ostrov sunt pline de mozaicuri uimitoare și nuanțe delicate. Vinul Crâmpoşie Naiada 2016, este recomandat de Crama Ostrov, datorită calității sale excelente. Crâmpoşie Naiada are culoarea galben verzui strălucitor și arome surprinzătoare de măr verde, citrice şi note vegetale si note plăcute florale, iar la final te surprinde cu note picante.

Vinul Crâmpoşie Naiada 2016 și vinul Chardonnay Naiada 2016 sunt concepte apropiate și chiar inseparabile, dacă le guști. În gust se simte aroma de citrice, pere zemoase, coajă de lămâie, precum și arome fine de tonic-mineral şi mai multă prospeţime. Vinul de la Crama Ostrov a fost întotdeauna uimitor. Syrah Naiada 2016 este considerat unul dintre cele mai mai bune vinuri, fiind fermentat din delicatețea strugurilor copți și având o componență vegetală, care se simte în gustul nu foarte lung. De asemenea, în vin se regăsesc note de prune şi mure nu foarte coapte, dar şi nuanțe de mentă şi piper alb.

În producția de comandă există vinuri fortificate precum Domeniile Ostrov Grand Reserve, Domeniile Ostrov Reserve, Domeniile Ostrov Ediţie Limitată, Naiada, Rose, Magnum Cuvee Rose, Cetatea Durustorum, Istros, Domeniile Ostrov, Cossa di Vino, Vinăria Ostrov, din soiurile Crâmpoşie, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Fetească albă, Fetească regală, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvingnon, Merlot, Fetească neagră, Pinot Noir, Syrah, Rebo, Cabernet Franc. Datorită culorilor expresive, a gustului dulce și înțepător, precum și a aromei amețitoare, aceste vinuri unice sunt mândria indiscutabilă a domeniilor Ostrov, care sunt imposibil de confundat.

Vinuri românești

DOMENIILE OSTROV

Parfumul discret al acestor vinuri poartă amprenta tărâmului mirific al Ostrovului. Strugurii sunt atent selecționați pentru ca rezultatul final să fie unul impresionant. Pot fi servite alături de preparatele tradiționale românești dar și din bucătăria internațională.

DOMENIILE OSTROV
Naiada Feteasca Neagra
Sticla - 0.75 L
3500 lei
DOMENIILE OSTROV
Naiada Syrah
Sticla - 0.75 L
3500 lei