Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

Vinuri Jidvei

Cunoscută ca locul de naștere al lui Dracula, regiunea Transilvania are o veche istorie și este o regiune artistică plină de legende și farmec. Grupurile etnice cum ar fi românii, maghiarii, germanii au coexistat în acest domeniu și împreună au trăit pentru a crea o cultură unică. Datorită înțelepciunii și experienței multora dintre aceste grupuri etnice, tehnologia minunată s-a dezvoltat în diverse domenii, inclusiv în producția de vin.

Castelul Jidvei, care este pictat în eticheta vinului, a fost finalizat în 1624 și este iubit de oameni ca un simbol al regiunii Târnava. Podgoriile cu zone întinse au o dimensiune care nu poate fi înconjurată într-o singură zi și aici există cea mai mare cramă de vinuri din România. Zona de producție Târnava cu viticultura Jidvei este cunoscută din jurul anului 1200. În acele zile, saxonii aveau vii și făceau vinuri.

În zona de producție Jidvei, există condiții potrivite pentru producția de vin. Suprafața totală a podgoriei deținută de Jidvei este de 2.300 de hectare, iar altitudinea este de 200 până la 500 de metri. Panta celor mai multe câmpuri se îndreaptă spre sud, solul fiind un pământ riveran. Temperatura moderată duce de maturizarea strugurilor, suprimând oxidarea și aducând un echilibru excelent între conținutul de zahăr, aciditate și aromă.

Vinul Jidvei are propria sa personalitate, reflectă eforturile și cunoștințele vinificatorilor. Selecția viilor, modul de producție a vinului și pasiunea producătorilor au dus la crearea vinului Jidvei. Datorită acestui efort, vinul Jidvei a devenit faimos în lume și a câștigat multe medalii la concursuri internaționale de vinuri.

Proprietarul Jidvei, unul dintre cei mai competitivi producători de vinuri din România, a decis să dezvolte o serie limitată de vinuri pentru un public țintă, și anume, vizitatorii clubului de noapte. Compania a ajuns la concluzia că ambalajul produsului ar trebui proiectat astfel încât să distingă produsul de abundența de bere, lichioruri și alte băuturi alcoolice,.

Aroma: se distinge o aromă de sirop de pere, miere, camomilă. La deschidere, apar note de fân și de iarbă proaspătă.

Gust: Este sensibil și ușor, bine echilibrat, mătăsos, cu un gust de vegetație care rămâne în cerul gurii mult timp.

Vinuri românești

JIDVEI

Autenticitatea și calitatea sunt două dintre principalele atribute ce caracterizează vinurile Jidvei, înzestrate cu o delicatețe rară și un buchet nemărginit de arome.

1
JIDVEI
Bag In Box 10 L
+ 10 lei taxa greutate
8000 lei
2
JIDVEI
Bag In Box 10 L
+ 10 lei taxa greutate
8200 lei
3
JIDVEI
Bag In Box 5 L
+ 10 lei taxa greutate
4599 lei

Recenziile clientilor