0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

BRANCOVEANU

Metoda de producere a băuturii vinars Brâncoveanu se transmite din tată în fiu încă de pe timpul voievodului Constantin Brâncoveanu. Varietățile locale de struguri fac ca vinars Brâncoveanu, să fie o băutură specială și unică. Brâncoveanu vinars se obține prin distilarea vinului și prin procesul de maturare în butoaie de stejar din zona montană a Carpaților și din butoaie aduse din Franța. Pe toată durata procesului de producție în vinars nu se adaugă niciun alt ingredient și datorită acestui lucru, Brâncoveanu vinars poate fi considerat un ambasador al gamei vinars.

Această băutură de calitate a fost creată ca urmare a celor 25 de ani de pace de pe timpul domniei lui Constantin Brâncoveanu. Astfel, Brâncoveanu vinars onorează valorile de bază ale poporului român și pe cele ale conducătorului său din acele vremuri. Acest vinars simbolizează cultura și istoria poporului român. Plantațiile sunt cultivate într-un climat ideal, mai exact la Paralela 45, și, numai astfel, se poate obține cel mai bun vinars.

Brâncoveanu vinars depozitat în butoaie de stejar, stă la maturat o perioadă de cel puțin 7 ani pentru distilare. În compoziția sa intră numai distilate de vinuri de cea mai bună calitate. Eleganța sa aparte, este dată de aroma căpătată datorită vechimii sale. Brâncoveanu vinars este preferat de cei care apreciază băuturile complexe și tradiția. Pentru o și mai mare savoare, Brâncoveanu vinars este recomandat a fi băut din pahar tip balon sau lalea, fără gheață, ci doar la temperatura camerei.

Aromă: Brâncoveanu vinars prezintă note lemnoase, vanilie şi arome exotice de coajă de portocală şi nucă de cocos.

Gust: Gustul său este rotund și echilibrat, cu tente de lemn de stejar, învăluit în note dulci de caramel şi migdale.

Gastronomie: Brâncoveanu vinars se consumă după masa de prânz sau la cafea, la temperatura camerei. Nu se servește niciodată cu gheață.

Vinars

BRÂNCOVEANU

Aroma specială de lemn de stejar ce este învăluită de notele de caramel și migdale reușesc să facă din Brancoveanu o băutură echilibrată.

Brancoveanu VSOP - 10%
BRANCOVEANU
V.S.O.P
Sticla - 0.7 L
7604 lei 6839 lei
Brancoveanu X.o - 25%
BRANCOVEANU
X.O
Sticla - 0.7 L
14697 lei 11000 lei
Brancoveanu V.s - 15%
BRANCOVEANU
V.s
Sticla - 0.7 L
6129 lei 5203 lei
- 33%
BRANCOVEANU
X.o + Cutie
Sticla - 0.7 L
17791 lei 11900 lei

Recenziile clientilor