Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Niciun produs gasit care sa corespunda cu criteriile cautarii.
Odată ce o sticlă de vin este deschisă, începe să interacționeze cu oxigenul, ceea ce determină schimbări în aromă și gust. Totuși, durata în care vinul rămâne plăcut la gust depi...
Când vine vorba de vinuri, cuvintele „vie” și „cramă” sunt adesea folosite împreună, dar ele nu înseamnă același lucru. O vie (eng. vineyard) este locul unde sunt cultivate vițele de...
Am crescut și ne mutăm într-un depozit mai mare! Începând cu 20.08.2024, ne găsești și în NOUL Depozit din VGP Park București (Nord), pe Șos . Linia de Centură nr.4...
Vinarsul este mai mult decat denumirea romaneasca pentru brandy. Se obtine exclusiv din distilarea vinurilor si are o traditie foarte mare pe meleagurile romanesti, existand chiar vinars cu indicatie geografica cum este Vinarsul din Tarnave, lucru care confirma intr-un fel traditia bauturilor.
Denumirea de vinars a fost folosita prima data in Transilvania. Din acest motiv putem spune ca regiunea este parintele vinarsului. In unele localitati din Maramures intalnim si denumirea jinars. Un alt motiv ar putea fi acela ca Transilvania este poate cea mai renumita regiune pentru vinurile albe, mult mai indicate pentru producerea vinarsului de calitate decat cele rosii.
Vinarsurile traditionale de o calitate premium se tin de regula la maturat cel putin cinci ani in butoaie de stejar dar exista si vinarsuri care au o perioada de maturare mai mica, intre trei si cinci ani, si sunt la fel de apreciate. Pe sticle pot fi mentionati anii de maturare, dar pentru a marca perioada de maturare, unii producatori folosesc denumirile de la coniac precum V.S.O.P, V.S. sau X.O.
Este indicat ca pentru producerea lor sa se foloseasca vinuri cu o concentratie alcoolica mica, sub 10%. Aciditatea volatila a vinurilor folosite pentru producerea vinarsului este bine sa fie cat mai scazuta, sub 0.4 g/l in H2SO4. De regula, produsul final ajunge sa aiba o concentrație alcoolica de 40% si se consuma la temperatura camerei.
Varietatea vinarsurilor ia nastere ca urmare a perioadei de maturare dar si prin combinarea cat mai multor distilate.
Aroma difera in functie de strugurii folositi, de perioada de maturare si de retele producatorilor. Pot avea arome de fructe parfumate, arome fine de caramel, vanilie, ciocolata sau arome puternice de stejar.
Cei mai cunoscuti producatori de vinars din Romania sunt Jidvei, Alexandrion, Vincon si Murfatlar dar exista si producatori noi care incep sa cucereasca piata si sa vina in forta din spate.
COGNAC & BRANDY
O licoare capabilă să întrețină atmosfera indiferent de eveniment. Oferă un echilibru perfect între arome și tărie.
Garanția calității
Peste 50.000 produse in stoc
Suport
comenzi@king.ro / 0749 886 886
Servicii personalizate
Oferte personalizate in functie de client
Retur
Beneficiezi de retur usor si rapid
© 2018-2025 King.ro.
Utilizăm unelte, cum ar fi cookie-urile, pentru a permite servicii și funcționalități esențiale pe site-ul nostru și pentru a colecta date despre modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul, produsele și serviciile noastre. Făcând clic pe "Sunt de acord si am peste 18 ani", sunteți de acord cu utilizarea acestor instrumente pentru publicitate, analiză și suport.
Reclame
Măsoară eficiența publicității pentru a ne ajuta să devenim mai relevanți pentru dvs.
Performanţă
Colectează date anonime despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru și despre modul în care acestia navigheaza. Folosim acest lucru pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile și experiența utilizatorilor.
Suport
Extinde serviciile interactive, cum ar fi suportul de chat și instrumentele de feedback ale clienților.
Esenţiale
Permite servicii și funcționalități esențiale, inclusiv verificarea identității, continuitatea serviciului și securitatea site-ului. Opt-out nu este disponibil.