Cîroc

Vodka

3861
Tara de origine: Franta
Tip: Snap Frost
Regiune: Bordeaux
Culoare: Incolora
Cantitate: 1.75 L
Alcool: 40 %
- 46%
1.75 L
Pret vechi: 52937 lei
28700 lei
Discount: 24237 lei (46%)
Sticla 1.75 L
+
Pret total: 28700 lei
Vandut de: Bautura ta online
Tip Strugure: Ugni Blanc, Mauzac Blanc
Baric:
Aspect: Limpede cristalin
Miros: Citrice, Fructat, Vegetal
Gust: Mere verzi, Vita de Vie, Pomelo, Chimion, Struguri copti

Descriere

Ciroc Premium Vodka este sortimentul de baza care face cinste brandului. Obtinuta prin distilarea strugurilor frantuzesti care se ridica la nivelul exigentelor impuse de maestrul distilator, ofera rasfat total simturilor. Ca si alte preparate distilate ce poarta amprenta Chevanceaux, situata in sudul Frantei si aceasta se bucura de atentia totala si experienta captata in timp.


Caracteristicile deosebite ale lui Ciroc Premium Vodka sunt usor de indragit si de apreciat, de consumatorii. Textura rafinata si gustul bogat al acestui sortiment sunt urmare directa a calitatii bune a ingredientelor din care este preparata, a procedeelor inedite de obtinere si a faptului ca este supusa procesului de distilare de cinci ori.


Aromele rafinate de citrice si gustul suav pot fi usor puse in valoare in diferite combinatii sofisticate. Textura fina pe care o manifesta este o consecinta directa a atentiei pe care o primeste. Vodka Ciroc Premium este o adevarata sursa de inspiratie pentru cocktailuri intrigante, fiecare preparat conceput cu ajutorul acesteia ofera senzatii intrigante pentru simturi.


Recomandare de servire: Cocktail: Grape Martini- amestecă 10 struguri albi într-un shaker împreună cu 50ml de vodcă Ciroc şi gheaţă. Agită bine, strecoară într-un pahar de martini şi decorează cu trei jumătăţi de struguri. Enjoy!!!

Recenzii produs

Nicio postare găsită

Adaugă o recenzie

Similare

CÎroc Vodka - 45%
CÎROC
Vodka
Sticla - 1 L
28364 lei 15700 lei
CÎroc Vodka - 44%
CÎROC
Vodka
Sticla - 0.7 L
22092 lei 12400 lei

Promotii