0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

ALEXANDRION

Alexandrion brandy se alătură primei categorii de produse brandy, datorită calității sale excepționale, cu un echilibru perfect între extractele naturale de lemn de stejar și secretul combinației de arome mediteraneene. Acesta este un produs derivat din tehnologia de ultimă generație.

Piatra de temelie a lui Alexandrion a fost pusă la sfârșitul anilor '80 în Creta (Grecia). Reţetele tradiționale autentice și tehnicile de fabricație au rămas neschimbate de zeci de ani, și care, accentuează originea greacă a produsului fabricat într-una dintre cele mai moderne și de succes distilerii din sud-estul Europei, situată în Dealu Mare, jud. Prahova, România. Punctul culminant al lui Alexandrion se află în "corpul său". Prin distilare în butoaie de stejar, se înroșește și este păstrat în condiții ideale în pivnițe. Datorită tehnologiei originale ingenioase, "corpul" băuturii este conservat în timpul procesului de amestecare, iar calitatea băuturii din fiecare sticlă, îndeplinește cele mai înalte standarde.

Unicitatea Alexandrion a devenit un aspect cheie în ieșirea băuturii de pe piața națională și promovarea ei, precum și în obținerea recunoașterii la nivel internațional și acordarea de premii prestigioase la concursurile pentru băuturi alcoolice. Gustul excepțional și gustul caracteristic, completează originalitatea unică a băuturii Alexandrion. Din acest motiv, brandul se distinge prin originalitate, reprezentând o categorie separată, care diferă de alte băuturi alcoolice standard. Alexandrion este un apel ideal și întotdeauna relevant pentru o distracție plăcută. Softness și unicitatea gustului său este întruchiparea unei dispoziții festive și distracție, împărtășită cu prietenii, familia și cunoștințele. Cea mai mare bucurie este să împărtășești revoltele de gusturi cu compania, creând noi momente memorabile. precum și în obținerea recunoașterii la nivel internațional și acordarea unor premii prestigioase la concursuri pentru băuturi alcoolice.

Aromă: Buchetul dezvăluie note plăcute de struguri proaspeți și nuanțe de lumină lemnoase, cu care băutura este saturată în butoaie de stejar. Arome de fructe moale și rotunjite completează notele subţiri lemnoase

Gust: Gustul final este armonios și echilibrat, iar efectul persistent de lungă durată reflectă note dulci.

Gastronomie: Descoperiți gustul rafinat de brandy Alexandrion în compoziția cocktailurilor răcoritoare sau băuturilor lungi cu apă tonică, precum și în combinație cu sucul preferat sau orice altă băutură la alegere, cu gheață sau în forma sa pură.

Brandy

ALEXANDRION

Se remarcă prin gustul dulce și fructat căruia i se adaugă aromele vanilate și lemnoase pe care le primește în timpul învechirii.

ALEXANDRION
5 Stele
Sticla - 0.7 L
4141 lei
ALEXANDRION
7 Stele
Sticla - 0.7 L
5515 lei
ALEXANDRION
5 Stele
Sticla - 1.75 L
9051 lei
ALEXANDRION
5 Stele
Sticla - 0.2 L
1468 lei
ALEXANDRION
5 Stele
Sticla - 0.5 L
2895 lei
ALEXANDRION
5 Stele
Sticla - 1 L
5489 lei

Recenziile clientilor