Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

THE IRISHMAN

Cunoscătorii băuturilor alcoolice nobile și de înaltă calitate, desigur, apreciază whisky-ul irlandez. Această băutură merită într-adevăr respect, nu numai în Irlanda, ci peste tot. The Irishman este recunoscut, și pe bună dreptate, ca fiind una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice puternice. Băutura are o popularitate incredibilă, concurența fiind creată de whisky canadian și scoțian, precum și de bourbon.

Rețeta băuturii a fost păstrată în cel mai strict secret până la domnia regelui Henric al XVIII-lea, după ce toate mănăstirile au fost dizolvate, iar călugării au așteptat soarta exilului sau moartea. Acest eveniment a avut loc în jurul anului 1541, iar istoria whisky-ului a primit o nouă rundă. Secretul The Irishman a încetat să mai fie un secret și apoi băutura a devenit la dispoziția publicului. Walter Taylor, proprietarul distileriei, în 1608, a obținut prima licență pentru producția de whisky irlandez. După două sute de ani, producția a crescut datorită creșterii cererii și a popularității whisky-ului.

The Irishman este o băutură alcoolică puternică care este distilată, îmbătrânită și îmbuteliată în Irlanda. Dacă whisky-ul scoțian este numit Scotch, atunci whiskey-ul irlandez în engleză este scris ca The Irishman. Principala diferență între această băutură și Scotch este absența aromelor de turbă. Orzul este uscat fără contact cu fumul de turbă, astfel încât gustul băuturii este mai subtil și mai elegant.

Scoția și Irlanda sunt situate în imediata apropiere una de cealaltă, aceste țări având mai multe asemănări decât diferențe. Nu este surprinzător faptul că whiskey-ul este produs printr-o tehnologie similară, deși există câteva mici caracteristici. În Irlanda, nu se utilizează numai malț de orz, ci și alte cereale. Distilarea triplă conferă băuturii o puritate și o rezistență ridicată. Forma sticlei este mai rotunjită, iar cuburile în sine sunt mai mari decât cele scoțiene. Toți acești factori oferă caracterul distinctiv al whiskey-ului irlandez.

Aromă. Aroma are un început moale și supus. Combină note calde de lemn si stafide.

Gust. La prima înghițitură există un început dulce puternic, cu tonuri ușoare de lemn, vanilie, condimente și un indiciu de zahăr brun.

Gastronomie. Se combină bine cu friptură, o brânza maturată sau una cu mucegai, somon afumat, unele tipuri de plăcintă sau ciocolată.

Irish whiskey

THE IRISHMAN

Perfecțiunea acestei băuturi vine din pasiunea celor care și-au propus să revitalizeze o rețetă veche din secolul XIX de producere a whiskey-ului irlandez.

1
- 4%
WALSH DISTILLERY
Sticla - 0.7 L
23800 lei 22800 lei
2
- 14%
WALSH DISTILLERY
Sticla - 0.75 L
12800 lei 11000 lei
3
WALSH DISTILLERY
Sticla - 0.7 L
23800 lei
4
- 8%
WALSH DISTILLERY
Sticla - 0.7 L
38500 lei 35557 lei

Recenziile clientilor