Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Volum

AQUA PANNA

Apa minerală moale și catifelată Aqua Panna s-a născut în lume, înconjurată fiind de natura virgină a regiunii italiene Toscana. Are un gust echilibrat, capabil să satisfacă cei mai pretențioși gurmanzi. Cu Aqua Panna vei descoperi gustul Toscanei. Acqua Panna Water este o apă minerală naturală de elită, dintr-un izvor situat la poalele Apeninilor, nu departe de Florența, în Toscana. Făcându-și drum prin straturile de rocă, este saturată cu minerale utile pentru corpul uman. Compoziția apei este unică - foarte puțin sodiu și o concentrație ridicată de bicarbonați și sulfați. Aceasta explică în mare măsură gustul său elegant, sofisticat. Gustul este echilibrat și subliniază perfect culorile deliciilor culinare. Apa minerală Aqua Panna se caracterizează prin puritatea cristalelor, aromă subțire proaspătă. Calmează perfect setea și este recomandată pentru utilizare pe tot parcursul zilei.

Sursa de apă este situată pe dealurile florentine de lângă Villa Panna. Aceste ținuturi din secolul al XVI-lea aparțineau familiei Medici. Sărbătorile lor erau celebre în întreaga Europă, iar în timpul sărbătorilor oaspeții serveau apă dintr-o sursă deja cunoscută la vremea respectivă. Acest lucru a jucat un rol important în promovarea băuturii: la mijlocul secolului al XIX-lea, Marquises of Torrinadji au început să îmbutelieze și să vândă apă minerală. Inițial, a fost turnată în sticle uriașe de 54 de litri, împletite pe dinafara din lăstari de vita de vie pentru a fi transportate.

În 1910, prima sticlă de un litru de Acqua Panna a văzut lumina, iar în 1957, când compania italiană San Pellegrino a cumpărat toate drepturile asupra acestei mărci comerciale. În 1970, apa minerală a fost turnată în sticle de plastic pentru prima dată în Italia. Astăzi, drepturile Aqua Panna sunt deținute de Nestle Waters, care produce peste 70 de branduri de apă potabilă.

Apa minerală Aqua Panna este apa de băut oficială a Asociaţiei Someliere Internationale de mai bine de zece ani. Acesta este în mod regulat clasată printre primele 25 branduri de apă minerală și este livrată la cele mai luxoase restaurante și hoteluri de lux din întreaga lume. Astăzi, ea a devenit un simbol al prosperității, bogăției, se poate găsi întotdeauna la întâlnirile guvernului internațional. În ceea ce privește popularitatea, această marcă poate concura cu vinul italian al celor mai renumiți producători. Apa minerală naturală Acqua Panna este una dintre cele mai populare din lume. Aceasta este livrată la hoteluri scumpe, restaurante prestigioase, servite la conferințe guvernamentale internaționale. Timp de mai multe secole, apa Aqua Panna este savurată de locuitorii Europei și astăzi, a devenit disponibilă tuturor continentelor. Furnizorul său, Nestlé, își vinde produsele în aproape toate țările lumii. Acqua Panna poate fi cumpărată chiar și în Africa și America, Japonia și Tunisia, Scandinavia și Caraibe.

Apă minerală

ACQUA PANNA

O apă din inima Toscanei, ale cărei calități organoleptice fac să desăvârșească diferite gusturi fără a le acoperi.


ACQUA PANNA
Apă plată
Bax 15 sticle X 0.75 L
11837 lei
ACQUA PANNA
Apă plată
Bax 6 PET-uri X 0.5 L
2531 lei
ACQUA PANNA
Apă plată
Bax 24 sticle X 0.25 L
9496 lei
ACQUA PANNA
Apă Plată
Bax 24 sticle X 0.5 L
14568 lei